Komputronik - Mirror's Edge - ANKIETA

Czy Twoje zamówienie na Mirror’s Edge Catalyst z Komputronika zostało już anulowane?

Czas głosowania minął 14 gru 2016, o 16:50

Moje zamówienie zostało anulowane.
118
75%
Jeszcze się łudzę, że dostanę grę.
17
11%
Moje zamówienie zostało zrealizowane przez Komputronik.
22
14%

Liczba głosów: 157
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Salon, płatność na miejscu - dziś anulowane.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Odbiór i płatność w salonie - już anulowane.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zamówione do kiosku, nadal czekam na wysyłkę. I nie, nie łudzę się, że dostanę grę. Zwyczajnie czekam na informację o możliwości odbioru lub anulowaniu oferty. Takiego bólu *zady* tutaj dawno żadna promocja nie wywołała. :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 43 razy

@up. AMEN. Jak czytam o jakichś zakładaniach spraw w sądach czy bojkotowanie całego KOMPUTRONIKA bo nie udało się gierki wyrwać za9 zł w która pogra może z 10% ludzi co dodadzą to do biblioteki to faktycznie kolego ciężko się z Tobą nie zgodzić.

Edit: a przypomnijcie sobie akcje z golden joystick i DARK SOULS ;)
Awatar użytkownika
Łowca

@up tu nie chodzi tylko o gierkę za 9zł tylko o zrobienie w *pietruszka*. Komputronik wydając oświadczenie chciał sobie podbudować tylko ego i polepszyć wizerunek, a tym bardziej wprowadził konsumentów w błąd i zrobił z nas sobie jaja.

Nie mam zamiaru kupić nic więcej w komputroniku z uwagi na sam fakt. Naganne jest moim zdaniem sprzedawanie większej ilości sztuk niż w ogóle są w stanie załatwić u producenta, a potem ups nagle nie mają. Albo piszą, że to pomyłka i przypadkiem tak wyszło i się przyznają, albo realizują zamówienia, a nie robią i jedno i drugie tym samym się ośmieszając. Walka o to i robienie im problemów tylko przestrzeże inne sklepy przed takimi praktykami. Jak dla mnie komputronik jest nie poważny w tej kwestii i takie zachowania trzeba piętnować.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

spqpl pisze: @up. AMEN. Jak czytam o jakichś zakładaniach spraw w sądach czy bojkotowanie całego KOMPUTRONIKA bo nie udało się gierki wyrwać za9 zł w która pogra może z 10% ludzi co dodadzą to do biblioteki to faktycznie kolego ciężko się z Tobą nie zgodzić.

Edit: a przypomnijcie sobie akcje z golden joystick i DARK SOULS ;)
Albo Diablo 3 - w tym przypadku nawet nie da się sklepu podać, który podołał :lol: :lol: :lol:
Ach, te tygodnie oczekiwania ludzi na tę grę i wybijanie szyb w samochodzie jak ktoś był na tyle głupi, aby to zostawić. I te januszowanie ze sprzedawaniem triala za 10-20 zł :trollface: A ludzie nadal kupują w tych sklepach.

Ja czekam na informacje od ludzi, którzy będą ich ciągać po sądach, policji i rzecznikach :mrgreen: I mam nadzieję, że nie znikną w tajemniczych okolicznościach i się podzielą doświadczeniami po "walce" :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Mi też anulowali :)
Zamawiając byłem pewien, że anulują, ale po oświadczeniu uznałem, że nie będą wywijać takich numerów

Można jeszcze zostawić pozdrowienia
http://www.opineo.pl/opinie/komputronik-pl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

Sprytnie się komputronik wywinął, powiedział co ma powiedzieć, nie napisali że KAŻDEMU anulują. 3 osoby więcej dostaną grę :D Wywiązali się z umowy? Jasne! Przecież poszły 3 egzemplarze więcej :D Dla reszty niestety dystrybutor nie miał więcej :D Od początku wiedziałem, że tak będzie dlatego teraz nie jestem w szoku :P A cudowanie z sądami itp to już lekka przesada, bo to nie pierwsza taka akcja i zapewne nie ostatnia.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja jeszcze się łudzę bo ciągle mi nie anulowali.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Osobiście mi nie anulowali zamówienia ale dziś komputronik napisał w komentarzu dość ciekawą rzecz osobie której anulowano zamówienie. Wstawiam Screena i pozostawiam go do waszej oceny ;) zrobiony około godziny 20:30 1 listopada ;P czyli wczoraj
Obrazek

Obrazek poprawiony
Ostatnio zmieniony 2 gru 2016, o 01:56 przez Daimoon, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Łowca

Daimoon pisze: Wstawiam Screena i pozostawiam go do waszej oceny ;)
Popraw obrazek, bo nie działa :mrgreen:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Choć czytałem że tylko na PW przepraszają i dają kody rabatowe na 20 zł.... super
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

Rosh00 pisze: Takiego bólu *zady* tutaj dawno żadna promocja nie wywołała. :D
Moze nie na Lowcach, ale w sieci zjechane zostalo rownie mocno z miesiac temu gram.pl i ich akcja na premiere Fify 17 za 140 zl na currentgeny. Zamowien przyjeli ile wlazlo, a ja sam na wysylke gry czekalem az przyjdzie im druga dostawa do magazynu. Ech.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Zamowilem jakos tak zaraz jak sie pojawil news, zupelnym przypadkiem, z odbiorem i platnoscia gotowka w sklepie. Na drugi dzien kolo 6 rano dostalem wiadomosc, ze czeka na odbior.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

Czas na zmianę głosu..

Żadnej informacji poza tym mailem, żadnego telefonu, przepraszam itd. :P

Zamówienie w sklepie Komputronik.pl
o numerze xxxxxx/2016 zmieniło status:

Poprzedni status: W trakcie przetwarzania
Aktualny status: Anulowane

Nie żebym się nastawiał na wysyłkę. :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 25 razy

Również zmiana głosu, dopiero dziś mi anulowano. I nie miałbym absolutnie nic przeciwko, wiadomo, błąd cenowy, zapasy które mieli wyprzedali, trudno. Jednak wyjątkowo bezczelne oświadczenie, o rzekomej dodatkowej dostawie, która prawdopodobnie wcale nie miała miejsca, i późniejsze anulowanie zamówień, "po cichaczu", to wyjątkowo płytkie zagranie. Tak jak zawsze Komputronika broniłem(mimo wielu anulowanych zamówień - wiadomo cena atrakcyjna, to się szybko wyprzedało, pretensji nie mam), tak teraz dołączam się do wszystkich słów krytyki. Takie zagranie tj. kłamliwe oświadczenie, i anulowanie zamówień po kilku dniach, gdy sprawa przycichnie, to po prostu dno, i szczyt chamstwa. Robienie klienta z idioty. Wstydź się Komputroniku!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Ciekawe czy o mnie zapomnieli i mi nie będą chcieli kasy oddać czy jeszcze mam co liczyć na cud ;] Zanim się upomnę to im dam czas do wtorku. Jest ktoś kto wcześniej opłacił grę i zamówił ją z dostawą do domu/paczkomatu i mu zrealizowali zamówienie?:-)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Zamówiłem grę zanim pokazał się news na Łowcach. Później zamówiłem drugi egzemplarz z innego konta po ukazaniu się informacji o promocji. Oba zamówienia opłacone od razu. I teraz hit! Zamówienie pierwsze mi anulowano, bo nie ma w magazynie, a zamówienie drugie (złożone po 30 minutach od pierwszego) zostało wysłane. Jutro pewnie dojdzie. Mam zamiar wyskrobać niezłą reklamację. Mam ewidentny dowód że zamówienia były anulowane losowo, a nie na podstawie daty i godziny zamówienia.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zamówienie złożyłem godzine po opublikowania Newsu :P dokładnie o 20:55 :P do dziś mam status: W trakcie przetwarzania a zapłąciłem odrazu przelewem z wysyłka do kiosku ruchu
Awatar użytkownika
Łowca

RaiL pisze: I nie miałbym absolutnie nic przeciwko, wiadomo, błąd cenowy, zapasy które mieli wyprzedali, trudno.
Czemu cały czas piszecie o "błędzie"? To nie był żaden błąd tylko promocja z kodem zniżkowym. Kod działał też na kilka innych produktów. Wszystko mieli napisane na stronie.
ODPOWIEDZ