Ale gry które wymieniasz są dostępne normalnie do kupienia na stimie, a chyba nie do końca o to chodzi w tym temacie.DJSurprise pisze: O w wyżej wymienionych mam Unreal Tournament III Kolekcji z Extra Klasyka Gold za 27 zł był bodajże. W wolnej chwili jak znajdę, to napiszę czy działa.
Widzę że do silent hill: homecoming też działa kod, trzeba będzie przy okazji też poszukać gry na allegro albo na mieście jak będzie po taniości.
Gry niedostępne na steamie, ale możliwe do aktywacji kluczem
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Ale skoro mam wersję pudełkową, to co będę przepłacać, skoro mogę spróbować wpisać kod i może wyjdzie.GhostHound pisze:Ale gry które wymieniasz są dostępne normalnie do kupienia na stimie, a chyba nie do końca o to chodzi w tym temacie.DJSurprise pisze: O w wyżej wymienionych mam Unreal Tournament III Kolekcji z Extra Klasyka Gold za 27 zł był bodajże. W wolnej chwili jak znajdę, to napiszę czy działa.
Widzę że do silent hill: homecoming też działa kod, trzeba będzie przy okazji też poszukać gry na allegro albo na mieście jak będzie po taniości.
Co do silent hill to faktycznie jest w sprzedaży czego nie zauważyłem, byłem przekonany że jego też wycofali. A według graczy to najgorszy silent hill z numerkiem. Mogliby chociaż dać 4 the room, który też wyszedł bądź co bądź na PC, a najlepiej 2

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Tak, temat miał się koncentrować na tych niedostępnych. 
Tu masz spoko listę gier, które w jakiś sposób można przypisać do steama.
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=11&t=9858

Tu masz spoko listę gier, które w jakiś sposób można przypisać do steama.
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=11&t=9858
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Kolejny raz sorry za offtop, pozwolę sobie zaznaczyć że Homecoming to słaby SH, ale nie taka słaba gra.DJSurprise pisze:Ale skoro mam wersję pudełkową, to co będę przepłacać, skoro mogę spróbować wpisać kod i może wyjdzie.GhostHound pisze:Ale gry które wymieniasz są dostępne normalnie do kupienia na stimie, a chyba nie do końca o to chodzi w tym temacie.DJSurprise pisze: O w wyżej wymienionych mam Unreal Tournament III Kolekcji z Extra Klasyka Gold za 27 zł był bodajże. W wolnej chwili jak znajdę, to napiszę czy działa.
Co do silent hill to faktycznie jest w sprzedaży czego nie zauważyłem, byłem przekonany że jego też wycofali. A według graczy to najgorszy silent hill z numerkiem. Mogliby chociaż dać 4 the room, który też wyszedł bądź co bądź na PC, a najlepiej 2
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Osobne klucze, czy wszystko w jednym kluczu?Razwill pisze: Proszę bardzo, wszystkie części GTA (bez 5-ki, ale jest 1 i 2): https://www.hrkgame.com/games/product/g ... lete-pack/. Sam kupiłem to parę miesięcy temu z tej samej strony i mi bezproblemowo dodało jedynkę i dwójkę do Steama. Jak nie wierzysz, mogę dowody pokazać, ale tego to bym już musiał poszukać, bo to parę miesięcy temu było. Nie ma za co.
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Z tego co wiem to gdy które można kupić w pudełkach, choć nie wszystkie u nas w kraju:
007 Legends
Blood Bowl: Dark Elves Edition
Breach
Crasher*
Darksiders II
Dead Island
Dead Island Riptide
Deus Ex: Human Revolution
Football Manager 2009
Football Manager 2010
Football Manager 2011
Football Manager 2012
Football Manager 2013
Football Manager 2014
Football Manager 2015
Legends of Pegasus (Standard and Special Edition)
London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games
Mensa Academy
Metro: Last Light
MLB Front Office Manager
Nascar '14
Order of War: Challenge
Pike and Shot
Prey
Pro Evolution Soccer 2015
R.U.S.E.
Ride To Hell: Retribution
Rugby Challenge
Shattered Horizon
Speedball 2: Tournament
Star Trek
Star Trek D-A-C
Worldwide Soccer Manager 2009
*Crasher - jest grą zepsutą i nie da się grać, daje tylko +1
Tak swoją drogą to myślałem kiedyś o podobnym temacie, ale wydawało mi się że u nas nie będzie zainteresowania. Z takich ciekawostek jest narzędzie które pokazuje ile posiadamy z pełnej listy usuniętych gier:
http://timekillerz.eu/removed/tools.php
007 Legends
Blood Bowl: Dark Elves Edition
Breach
Crasher*
Darksiders II
Dead Island
Dead Island Riptide
Deus Ex: Human Revolution
Football Manager 2009
Football Manager 2010
Football Manager 2011
Football Manager 2012
Football Manager 2013
Football Manager 2014
Football Manager 2015
Legends of Pegasus (Standard and Special Edition)
London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games
Mensa Academy
Metro: Last Light
MLB Front Office Manager
Nascar '14
Order of War: Challenge
Pike and Shot
Prey
Pro Evolution Soccer 2015
R.U.S.E.
Ride To Hell: Retribution
Rugby Challenge
Shattered Horizon
Speedball 2: Tournament
Star Trek
Star Trek D-A-C
Worldwide Soccer Manager 2009
*Crasher - jest grą zepsutą i nie da się grać, daje tylko +1
Tak swoją drogą to myślałem kiedyś o podobnym temacie, ale wydawało mi się że u nas nie będzie zainteresowania. Z takich ciekawostek jest narzędzie które pokazuje ile posiadamy z pełnej listy usuniętych gier:
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
no to już mamy kompletną listę dzięki temuFurrak pisze: Tak swoją drogą to myślałem kiedyś o podobnym temacie, ale wydawało mi się że u nas nie będzie zainteresowania. Z takich ciekawostek jest narzędzie które pokazuje ile posiadamy z pełnej listy usuniętych gier:

W sumie to nie wiedziałem że Dead Island już nie można kupić na sztimie ,dobrze że wziąłem wtedy na promo.
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Możesz spokojnie wpisywać. UT III z Extra Klasyki po wpisaniu kodu doda Ci się na steamie. Potwierdzone na moim przykładzie kilka miesięcy temuDJSurprise pisze:Ale skoro mam wersję pudełkową, to co będę przepłacać, skoro mogę spróbować wpisać kod i może wyjdzie.GhostHound pisze:Ale gry które wymieniasz są dostępne normalnie do kupienia na stimie, a chyba nie do końca o to chodzi w tym temacie.DJSurprise pisze: O w wyżej wymienionych mam Unreal Tournament III Kolekcji z Extra Klasyka Gold za 27 zł był bodajże. W wolnej chwili jak znajdę, to napiszę czy działa.