Gry, w których macie 100% osiągnięć
Wszystko, co od Telltale. Liczy się? 

1. 12 Labours of Hercules
2. Blackwell Deception
3. Costume Quest
4. Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek
5. Frankenstein: Master of Death
6. Grim Legends: The Forsaken Bride
7. Grim Legends 2: Song of Dark Swan
8. Left in the Dark: No One on Board
9. Mars: War Logs
10. Nightmares from the Deep: The Cursd Heart
11. Nightmares from the Deep 2: The Siren's Call
12. On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One
13. On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode Two
14. Space Pilgrim Episode I: Alpha Centauri
15. Space Pilgrim Episode II: Epsilon Indi
Więc w sumie łatwe gry do zrobienia na 100%
Dodatkowo Steam twierdzi, że mam gier na 100% jednak 16, z tym że grałem w nią tylko trochę, nie ukończyłem, ale jedyny achievement wpadł
16. Ironclad Tactics
2. Blackwell Deception
3. Costume Quest
4. Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek
5. Frankenstein: Master of Death
6. Grim Legends: The Forsaken Bride
7. Grim Legends 2: Song of Dark Swan
8. Left in the Dark: No One on Board
9. Mars: War Logs
10. Nightmares from the Deep: The Cursd Heart
11. Nightmares from the Deep 2: The Siren's Call
12. On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One
13. On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode Two
14. Space Pilgrim Episode I: Alpha Centauri
15. Space Pilgrim Episode II: Epsilon Indi
Więc w sumie łatwe gry do zrobienia na 100%

Dodatkowo Steam twierdzi, że mam gier na 100% jednak 16, z tym że grałem w nią tylko trochę, nie ukończyłem, ale jedyny achievement wpadł

16. Ironclad Tactics
Sapce beret- mój rekord wbijania 100% w mniej więcej normalnej grze: 1 minuta 10 sekund. Wystarczy włączyć grę w trybie one life i zabić kilkanaście robaczków.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
ma ktoś 100% w grze Antenna?
mam problem z tymi suwakami i jakimś dzwiękiem, chyba trzeba dopasować ten sam dzwięk na obu suwakach, jak to przejść? jakość audio jakaś taka marna
mam problem z tymi suwakami i jakimś dzwiękiem, chyba trzeba dopasować ten sam dzwięk na obu suwakach, jak to przejść? jakość audio jakaś taka marna
Fajne to Adam's Venture? Napisz coś więcej.
- Podziękował: 401 razy
- Podziękowania: 876 razy
- Kontakt:
jest troche dziwne - takie sterowanie i grafika bardziej by odpowiadala do gry z 2003 nie 2013, bo troche to kanciaste wszystko i sterowanie takie ograniczone
ale jakos mnie wciagnela ta gra, nawet spoko fabula i poziom lamiglowek odpowiedni, nie za trudny nie za łatwy
jakis gameplay bys musial zobaczyc czy by ci odpowiadala ta gra
Nie męczyło Cię? Ja w połowie wysiadłem
powtarzalność 2 rodzajów gameplayu przez cały ten czas mnie osobiście wymęczyła wystarczająco by podziękować. Kilkudziesiąta z rzędu zagadka logiczna już nie bawi tak jak za pierwszym razem i głowa potrafi rozboleć od myślenia
dlatego mało jaką gierkę logiczną kończę, bo prędzej czy później mam dość
satysfakcja to jedno, ale od gier nie oczekuję nie wiadomo jakiego wyzwania intelektualnego, ale relaksu i funu. A te etapy zręcznościowe to już bieda straszna
pierwsze kilka jeszcze bawi, ale potem to już masakra - znużenie i irytacja.
Doceniam pomysł, styl, absurdalne poczucie humoru i zgrywę na każdym kroku, ale kiedy podstawowa rozgrywka kuleje to prędzej czy później irytacja bierze górę i ma się dość.

Doceniam pomysł, styl, absurdalne poczucie humoru i zgrywę na każdym kroku, ale kiedy podstawowa rozgrywka kuleje to prędzej czy później irytacja bierze górę i ma się dość.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Numero 83:

Do wymaksowania w 2-2,5 h spoko (u mnie reszta to karty), ale mimo wielu pozytywnych recenzji na Steamie, sam nie polecam. Bardzo podstawowy gameplay, b. mało dynamiczny. Grafika średnia. Historia nie każdego musi urzec, a wykorzystywanie motywu snu i symboliki nie musi czynić arcydzieła
Acziki bardzo proste. Osoba ogarnięta w przechodzeniu na 100% będzie wiedziała, że trzeba trochę bardziej polatać po mapie, więc wystarczy jednokrotne przejście gry żeby ogarnąć całość.

Do wymaksowania w 2-2,5 h spoko (u mnie reszta to karty), ale mimo wielu pozytywnych recenzji na Steamie, sam nie polecam. Bardzo podstawowy gameplay, b. mało dynamiczny. Grafika średnia. Historia nie każdego musi urzec, a wykorzystywanie motywu snu i symboliki nie musi czynić arcydzieła

Acziki bardzo proste. Osoba ogarnięta w przechodzeniu na 100% będzie wiedziała, że trzeba trochę bardziej polatać po mapie, więc wystarczy jednokrotne przejście gry żeby ogarnąć całość.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz