The Division Season Pass - najtaniej + aktywacja
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Na Nuuvem szykuje się wyprzedaż (może już się zaczęła). Kilka dni temu pojawiła się lista tytułów i było tam też The Division Gold (podstawka i season pass) za około 100 R$ (na nasze jakieś 120 zł). Sam mam wersję gold kupioną "na Brazylię" i do dzisiaj gram bez żadnych problemów Grę aktywowałem na swoim koncie beż kombinowania. Nie wiem tylko czy Ubi nie dodało region locka już po premierze. Ja swój egzemplarz kupiłem w brazylijskim Ubi-shopie przez Hole kilka dni przed premierą za jakieś 150 zł.
EDIT:
Promocja już ruszyła, The Division Gold jest jeszcze tańsze- 79,99 R$ (~100 zł). Polecam jednak wstrzymać się z zakupem i śledzić tematy nt. wyprzedaży np. TUTAJ żeby upewnić się czy gra nie posiada locka na aktywację (z graniem nie powinno być problemu bo wszystkie regiony grają razem wnioskując po tym co dzieje się na czacie w grze
).
EDIT:
Promocja już ruszyła, The Division Gold jest jeszcze tańsze- 79,99 R$ (~100 zł). Polecam jednak wstrzymać się z zakupem i śledzić tematy nt. wyprzedaży np. TUTAJ żeby upewnić się czy gra nie posiada locka na aktywację (z graniem nie powinno być problemu bo wszystkie regiony grają razem wnioskując po tym co dzieje się na czacie w grze