Dying Light: The Following Enhanced Edition+rękawiczki,komin
Witam. Mógł by ktoś powiedzieć czy ten komin i rękawiczki to taki syf z targu czy raczej w miarę ujedzie ? i jak z rozmiarem wejdzie to na dużą rękę ? bo na opakowaniu 0 info dzisiaj to widziałem w sklepie i się zastanawiam... bo wielkością opakowania jest dokładnie takie same jak inne gry wiec mnie dziwi gdzie dodali te rękawiczki i komin ? może ktoś kto kupił pochwali się filmikiem ? zdjęciem ? bo wersja z kartami do gry (totalna beznadzieja bo nie gram w karty i nie bawią mnie obrazki z zombiakami równie dobrze mogę użyć standardowych za 5 zl) + pendrive 8gb kosztuje z 10 zł i w dzisiejszych czasach to nic na niego nie wejdzie, a promocja NARESZCIE z czymś przydatnym (Winter is Coming) a nie *klikklak* na półkę by się kurzyło.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Mogę się mylić ale ta wersja ma swoją premierę 25.11, tak przynajmniej jest napisane na emag przy wersji z pendrive, więc to co widziałeś to mogła być po prostu zwyczajne wersja Dying Light: The Following.
Nie obchodzi mnie kiedy wychodzi to z Pendrive-m ... bo ta wersja jest lipna jak pisałem powyżej. Boże czytajcie ze zrozumieniem. Trzymałem wersje z rękawiczkami i kominem w rękach... identyczne jak na screenie w empiku tyle że ona nie jest wcale większa niż inne pudełka z grami. Umiem czytać i jest napisane że są ale nie w jakiej postaci, 0 info jakie rozmarówki i czy to są prawdziwe rzeczy ? może się okazać ze te rzeczy np. to cyfrowy wygląd dla postaci w grze ? wtedy by to było strasznie lipne za 116 zł. Proszę o pisanie jak ktoś coś wie a nie znowu mądrości internetu .... (pomijam ze data premiery wersji z rękawiczkami to: 2016-11-18)
https://saturn.pl/konsole-i-gry/gra-pc- ... ve-edition ... Jak dla mnie to nie jest takie samo opakowanie jak w innych grach
Przejdź się do sklepu i weź do ręki.... opakowanie jak w World of warcraft, GTA V itd. Teraz takie opakowanie to norma i one nie jest wcale takie grube jak na tym zdjęciu. Poważnie nikt nie kupił tej edycji i nie może wysłać zdjęć tych rzeczy ?
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
@Majsterius skoro nikt nie jest w stanie Ci pomóc tutaj, zamiast mieć pretensje udaj się na facebookowy profil Techlandu i tam zapytaj, z tego co widzę, są dość aktywni i szybko odpowiadają, więc pewnie ktoś będzie w stanie wrzucić real foto tego zestawu - https://www.facebook.com/TechlandWydawnictwo/
@mat444m nie mam pretensji do normalnych ludzi co czytają ze zrozumieniem. Proszę o fotki (bo nie wierze że nikt tego nie kupił) a ludzie zamiast tego wylewają swoje mądrości które mnie ani trochę nie obchodzą. Zauważ że gdziekolwiek szukasz odp na jakieś pytanie np. solucja do danej misji w jakiejś grze to pierwsze 30 komentarzy jest typu "użyj google", "co za leszcz nie potrafi tego zrobic" itd. czyli odpowiedzi na poziomie 3 podstawówki. Co ja bym dał żeby internet rozpoznawał wiek i dopuszczał ludzi +18. Nie posiadam facebooka - tak wiem jaskiniowiec, nie jest mi niezbędny do życia.
- Kontakt:
Na razie jedyną osobą zachowującą się jak rozwydrzone dziecko i do tego życiowa ofiara jesteś tutaj Ty. Wolisz wylewać żale na forum zamiast założyć głupie konto na fb i uzyskać odpowiedź u źródła. Przecież nikt nie każe Ci zakładać go na prawdziwe dane, zapraszać znajomych i korzystać z fb- zakładasz, uzyskujesz odpowiedź i zapominasz o koncie. A może liczysz, że to także ktoś zrobi za Ciebie? Bo ciężko mi uwierzyć, że jesteś jednym z tych kretynów dla, których samo wejście na fb jest ujmą na "honorze".Majsterius pisze: @mat444m nie mam pretensji do normalnych ludzi co czytają ze zrozumieniem. Proszę o fotki (bo nie wierze że nikt tego nie kupił) a ludzie zamiast tego wylewają swoje mądrości które mnie ani trochę nie obchodzą. Zauważ że gdziekolwiek szukasz odp na jakieś pytanie np. solucja do danej misji w jakiejś grze to pierwsze 30 komentarzy jest typu "użyj google", "co za leszcz nie potrafi tego zrobic" itd. czyli odpowiedzi na poziomie 3 podstawówki. Co ja bym dał żeby internet rozpoznawał wiek i dopuszczał ludzi +18. Nie posiadam facebooka - tak wiem jaskiniowiec, nie jest mi niezbędny do życia.
Już widzę jak Techland ma kupe czasu by zrobić mi zdjęcia i opisać czy te dodawane rzeczy są coś warte czy typowe rzeczy z targu (pomijam że oni sprzedają te rzeczy więc napiszą ze to jest pierwsza jakość a komin jest z kaszmiru, na boga ludzie poważnie ?) . @Rosh00 - polecam czaterie interie czy jakoś tak. Jak nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie a masz ochotę popisać to tam śmiało uderzaj. Czy jak prosisz w restauracji o kartę dań to oczekujesz na kartę dań ? czy na to aż kelner zacznie Cie pouczać na tematy i złote myśli które nikogo nie obchodzą ? - proszę dajcie sobie spokój i nie odpisujcie nie na temat bo po co ... zaśmiecacie forum a mi chodzi o proste pytanie - prosta odpowiedź, a nie wywoływanie gów^& burzy.
- Kontakt:
1. Kelnerowi za to płacisz
2. Gość zarządzający fp Techlandu prawdopodobnie jest gościem od rozmów z fanami i jego pracą jest odpisywanie na tego typu rzeczy.
3. Sam piszesz ze pendrive ci nie potrzebny, gra jest świetna a gry kupuje się dla samej gry a nie dodatków z pudełka prawda? W końcu to bonus
Więc jak i tak planujesz kupić to to jakiż problem po prostu to kupić w tej edycji?
4. Oczekujesz metrowego komina/rękawiczek? Obstawiam coś cieńkiego co wejdzie do normalnego(małego) pudełka
2. Gość zarządzający fp Techlandu prawdopodobnie jest gościem od rozmów z fanami i jego pracą jest odpisywanie na tego typu rzeczy.
3. Sam piszesz ze pendrive ci nie potrzebny, gra jest świetna a gry kupuje się dla samej gry a nie dodatków z pudełka prawda? W końcu to bonus

4. Oczekujesz metrowego komina/rękawiczek? Obstawiam coś cieńkiego co wejdzie do normalnego(małego) pudełka
Okej Panie adminie temat do zamknięcia, dasz PRZYKŁAD to zaczynają się mądrości typu "Kelnerowi za to płacisz" które ni w kij ni w oko nie maja nic do mojego przykładu ale pozdrawiam. Problem opisałem w pierwszym poście ... ale czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz w Polsce zauważyłem ;/ są 2 edycje i chętnie przygarnę zimową edycje bo jest bardziej przydatna (a ja lubię przydatne rzeczy z akcentami z gier) ale jak to ma być jednorazówka/shit to po co mam przepłacać za grę ? bo jak byś zauważył ta edycja jest droższa. Kolejne logiczne myślenie jest w tej samej/podobnej cenie gra z dodatkami być może przydatnymi (próbuje się dowiedzieć właśnie ale czytam tylko złote myśli internetu) to wg. Ciebie powinienem zapłacić stówkę bez dodatków bo jestem Januszem biznesu. Co do gościa odpisującego na FB techlandu - znowu się powtórzę ... WIEM ZE BY MI ODPISAŁ ALE SKORO ON TO SPRZEDAJE TO BĘDZIE OPISYWAŁ PRODUKT JAKO NAJLEPSZY WE WSZECHŚWIECIE to po co mi taka opinia ? myślałem że napisze tutaj na forum "siema ma ktoś foty może pomóc" to na 7 odpowiedzi, 7 o *klikklak* i mądrościach ;/ Przeraża mnie co w ludziach siedzi. Pozdrawiam i "dzięki" za próbę pomocy.
Temat do zamknięcia szukanie tutaj odpowiedzi to samobójstwo.
Temat do zamknięcia szukanie tutaj odpowiedzi to samobójstwo.
- Podziękował: 11 razy
- Kontakt:
Powiedz rodzicom, zeby szalik i rekawiczki kupili Ci oddzielnie, a gre kup w key shopie, to samo wyjdzie, a jakosc bedzie na pewno lepsza. Bo nie wierze, ze z takim roszczeniowym podejsciem skonczyles juz gimnazjum. Pozdrawiam cieplutko.
ehhh .... ktoś jeszcze żale, bóle ? teraz już zaczynają się najazdy na rodziców? i to ja skończyłem gimnazjum? Ok zaraz się dowiem kto robił brzydkie rzeczy z moją matką czyli internet z hejtero-trolami w roli głównej a zarazem w pigułce. Nie kupią mi bo nie mieszkam już z nimi ;/ nie każdy ma tyle szczęścia co Ty. Również pozdrawiam.
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Rękawiczki wyglądają na małe, ale są rozciągliwe, spokojnie wchodzą na moją rękę i nie czuć dyskomfortu po założeniu (chociaż jestem szczupły i ręki wielkiej nie mam). Teoretycznie rozmiar jest jednak dla nastolatka, dla dorosłego może na jakiś rower, bieg, gdy temperatura jest między 0, a 5 stopni. Można nimi operować telefonem dotykowym, nawet była mała plakietka informująca o przystosowaniu do tego rękawiczek.
Komin jest cienki. Materiał podobny do tego z kobiecych chust. Na pewno na zimę chronić przed mrozem nie będzie. Za to jest duży i trochę rozciągliwy (przechodzi przez głowę spokojnie mimo trochę małej szerokości). Mnie to pasuje do propozycji na bal przebierańców, materiał jest prześwitujący, więc można oglądać wszystko jak z ciemnych okularów (hmm, bardzo ciemnych jednak), więc założenie na głowę takiego komina i celebrowanie z nawet ładnie odwzorowaną twarzą zombie może być jedną z ciekawszych części stroju, a do tego maksymalnie prostą. Zdjęcia poglądowe niżej.

Komin jest cienki. Materiał podobny do tego z kobiecych chust. Na pewno na zimę chronić przed mrozem nie będzie. Za to jest duży i trochę rozciągliwy (przechodzi przez głowę spokojnie mimo trochę małej szerokości). Mnie to pasuje do propozycji na bal przebierańców, materiał jest prześwitujący, więc można oglądać wszystko jak z ciemnych okularów (hmm, bardzo ciemnych jednak), więc założenie na głowę takiego komina i celebrowanie z nawet ładnie odwzorowaną twarzą zombie może być jedną z ciekawszych części stroju, a do tego maksymalnie prostą. Zdjęcia poglądowe niżej.

Kupiłem już tą wersje i jestem zadowolony bo komin jest z materiału identycznego jak inne "chusty" które kupiłem na jazdę na rowerze (swoją drogą nie wiem czemu nazwali to kominem jak dodali nawet instrukcje na której są obrazki jak można je zawiązać na głowie, ręce itd które dodawane są do "chust" (nie wiem jak to fachowo się nazywa:) ) które się kupuje w decatlonie. Co do rękawiczek mam jakąś inna wersje ? mam trochę większe i mam w 6 palcach końcówki szare które są do telefonów komórkowych i można użytkować smartfona bez ściągania ich.
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Tak, rękawiczki mają końcówki do operowania na ekranach dotykowych, a co do wielkości to na obrazku widać w porównaniu do pudełka. Na (moje) ręce oczywiście pasują, ale nie są dopasowane i trzeba je rozciągnąć. Szczególnie palce. Może też to zależy od osoby. A chusta nie jest zbyt cienka na zimę? Sam jeżdżę na rowerze prawie codziennie 10 km lub więcej (głównie na uczelnię) i nie wyobrażam sobie trzymać ciepła przy takim materiale. A jeżdżę całą zimę. No chyba, że na wiosnę do cienkich rękawiczek się nada, ale jak mówisz komin to nazwa myląca.