Sam tak kupiłem ostatnio 8 numerów...
Patrzyłem na wiele aukcji i na ŻADNEJ nie było poleconego InPost. Także jak ktoś chce kupować co miesiąc "taniej" to różnica wyjdzie ok. 1 zł.
Sam tak kupiłem ostatnio 8 numerów...
No właśnie w tym rzecz, że za 8 byś nie kupił. Spójrz na inne kolorowe miesięczniki w kiosku (i nie mam na myśli tych "okołogrowych") Przypuszczam, że papierowa wersja tak, czy siak wyszłaby pewnie ponad dyszkę. Moim zdaniem już dawno powinni rozważyć wersję pdf. Z drugiej strony, czytanie pdf'a, to nie to samo, co czytanie papierowej wersji.kmpt pisze: Strasznie słaby zestaw. Jedna darmówka, jeden stary przeciętniak i całkiem dobra strategia turowa, która była już przeczołgana przez bundle i wyprzedaże. Numeru nie ratuje nawet kalendarz. Podobnie jak przedmówcy za 8 zł może bym się zastanowił, ale za dwa razy więcej już nie... lepiej za tę kasę kupić jakiegoś bundla. Szkoda, że nie ma możliwości kupna samego numeru bez płyty i innych dodatków za niższą cenę.
Nie polecam. Miałem już ten pakiet G Data i strasznie irytujący jest. Dla graczy niemal bezużyteczny bo potrafi wciąć się w grę. Niby jest opcja by te skanowanie w tle wyłączyć, ale u mnie ona nie działa. Zostanę przy darmowym Comodo.-klucz aktywujący pakiet bezpieczeństwa G Data Total Protection PL na 90 dni