Jeżeli to wydacie, to się niezmiernie ucieszę

oto odpowiedź od cdp na mojego maila. oczywiście moje pytanie dotyczyło wydania pudełkowego gry.kmpt pisze: Panowie z cdp.pl jak to jest z kluczami steam do pudełkowego Titan Questa? W komentarzach ktoś pisał, że w związku z updatem do Anniversary Edition, otrzymał od supportu cdp.pl kluczyk steam do pudełkowego Titan Questa. Ja pisałem z taką samą prośbą do supportu i nie otrzymałem klucza. Normalnie nie żebrałbym o klucz steam, ale ta łatka podobno wprowadza znaczną ilość zmian i z tego co wiem nie da się jej ściągnąć w inny sposób niż poprzez steama...
Wystarczyło sprawdzić
Kod: Zaznacz cały
Twoja paczka będzie na Ciebie czekać w kiosku aż 5 dni roboczych. Po tym czasie zostanie zwrócona do magazynu, o czym zostaniesz powiadomiony.
Zamówienie zostanie automatycznie anulowane po upływie 10 dni. Opcja raczej zbędna, pełny automat. Nie zapłacisz nie dostaniesz. Nie odbierzesz, też nie dostaniesz.q123AS pisze: Czemu nie da się anulować zamówienia? Przez przypadek wybrałem Payu zamiast paypala, nie zapłaciłem, zrobiłem drugie zamówienie, tym razem poprawne i kupiłem to co chciałem, ale tamto błędne cały czas jest. Tak ciężko dać opcję anulowania zamówienia? I dziś przyszło na maila powiadomienie o nieopłaconym zamówieniu.