Cdp.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Czyli szansa jest :D
Jeżeli to wydacie, to się niezmiernie ucieszę :D.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Panowie i Panie - "niefortunnego momentu" nie można w 100% wyeliminować.
Ilość promocyjnych egzemplarzy z reguły ma ograniczoną ilość. Cena promocyjna definiuje duże zainteresowanie co przekłada się na swoistą rywalizację o zakup. Wejście na kartę produktu nie jest równoznaczne z rezerwacją produktu, rezerwacja potwierdzana jest dopiero w koszyku (jeżeli jest niska dostępność produktu a duża ilość użytkowników na karcie produktu sytuacja staje się patowa).
Żaden duży serwis internetowy nie może pozwolić sobie na wyłączenie cache... Może natomiast zmniejszać czasy ale nie do zera.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Będzie jakaś szansa na to, żeby w kartach gier zamieszczać informacje na temat ilości egzemplarzy? Tzn. chodzi mi o to, że będzie pisało duża ilość, mała itd.?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Co wam się € z funtami pomyliło czy cu ? https://cdp.pl/quantum-break-timeless-c ... ud-pc.html

30€ = 170 zł ?

Dla porównania kilka najbliższych premier. Techland wydaje Shadow Wariora 2

37€ = 130 zł

A taka cenega RotTR GoTY

60€ = 230 zł

PS: Oczywiście porównuje ceny sugerowane.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Panowie z cdp.pl jak to jest z kluczami steam do pudełkowego Titan Questa? W komentarzach ktoś pisał, że w związku z updatem do Anniversary Edition, otrzymał od supportu cdp.pl kluczyk steam do pudełkowego Titan Questa. Ja pisałem z taką samą prośbą do supportu i nie otrzymałem klucza. Normalnie nie żebrałbym o klucz steam, ale ta łatka podobno wprowadza znaczną ilość zmian i z tego co wiem nie da się jej ściągnąć w inny sposób niż poprzez steama...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ogarnęlibyście tzw "Moją półkę" bo ani Chrome ani Firefox was nie lubią (wersja najnowsza sprawdzane przed napisaniem posta).

Opcje sortowania są niewyświetlane bo nachodzą na kafelki. Screen z Chrome (na FF wygląda identycznie): http://prnt.sc/cdyeie

Dodatkowo moglibyście dodać opcję zamiast takich kafelków zwykłą listę i wyświetlenie wszystkiego na jednej stronie.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Czemu nie da się anulować zamówienia? Przez przypadek wybrałem Payu zamiast paypala, nie zapłaciłem, zrobiłem drugie zamówienie, tym razem poprawne i kupiłem to co chciałem, ale tamto błędne cały czas jest. Tak ciężko dać opcję anulowania zamówienia? I dziś przyszło na maila powiadomienie o nieopłaconym zamówieniu.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

kmpt pisze: Panowie z cdp.pl jak to jest z kluczami steam do pudełkowego Titan Questa? W komentarzach ktoś pisał, że w związku z updatem do Anniversary Edition, otrzymał od supportu cdp.pl kluczyk steam do pudełkowego Titan Questa. Ja pisałem z taką samą prośbą do supportu i nie otrzymałem klucza. Normalnie nie żebrałbym o klucz steam, ale ta łatka podobno wprowadza znaczną ilość zmian i z tego co wiem nie da się jej ściągnąć w inny sposób niż poprzez steama...
oto odpowiedź od cdp na mojego maila. oczywiście moje pytanie dotyczyło wydania pudełkowego gry.
"Tak, ale wyłącznie dla wydania Złotej Edycji z 2014 roku, gdzie na pudełku widniało oznaczenie zabezpieczeń Steam.
W przypadku wydań non-steamowych nie mamy podstaw do wysłania klucza Steam."
Awatar użytkownika
Łowca

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć czy nie został wam jakiś egzemplarz Gothic Universe Złota Edycja na magazynach lub czy jest możliwość zrobienia u was specjalnego zamówienia na ten egzemplarz.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 65 razy
Podziękowania: 40 razy

Witam, oto moje pytanie.

Dziś złożyłem zamówienie do odbioru w kiosku Ruchu. Wiadomo dostanę potwierdzenie SMS jak to zawsze u Was, że mogę już odebrać, ale ile ta paczka będzie siedziała w kiosku zanim zostanie odesłana? Do 5 dni czy ile?

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 395 razy
Podziękowania: 19 razy

Zróbcie możliwość płacenia .paysafecard jak w każdym normalnym sklepie z grami....
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

trotyl2d pisze: Witam, oto moje pytanie.

Dziś złożyłem zamówienie do odbioru w kiosku Ruchu. Wiadomo dostanę potwierdzenie SMS jak to zawsze u Was, że mogę już odebrać, ale ile ta paczka będzie siedziała w kiosku zanim zostanie odesłana? Do 5 dni czy ile?

Pozdrawiam.
Wystarczyło sprawdzić :) https://cdp.pl/warunki-dostawy/

Kod: Zaznacz cały

Twoja paczka będzie na Ciebie czekać w kiosku aż 5 dni roboczych. Po tym czasie zostanie zwrócona do magazynu, o czym zostaniesz powiadomiony.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

q123AS pisze: Czemu nie da się anulować zamówienia? Przez przypadek wybrałem Payu zamiast paypala, nie zapłaciłem, zrobiłem drugie zamówienie, tym razem poprawne i kupiłem to co chciałem, ale tamto błędne cały czas jest. Tak ciężko dać opcję anulowania zamówienia? I dziś przyszło na maila powiadomienie o nieopłaconym zamówieniu.
Zamówienie zostanie automatycznie anulowane po upływie 10 dni. Opcja raczej zbędna, pełny automat. Nie zapłacisz nie dostaniesz. Nie odbierzesz, też nie dostaniesz. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Czy otrzymał ktoś cyfrową grę niespodziankę w związku z akcją "Gram w polskie gry" ?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

MaxQuake pisze: Czy otrzymał ktoś cyfrową grę niespodziankę w związku z akcją "Gram w polskie gry" ?
Tak. Gra oO na Steama
Awatar użytkownika
Łowca

KQuest pisze:
MaxQuake pisze: Czy otrzymał ktoś cyfrową grę niespodziankę w związku z akcją "Gram w polskie gry" ?
Tak. Gra oO na Steama
Kiedy dostałeś? Bo u mnie nic.
Ciekawe czy każdy dostaje to samo, jeśli tak to żaden szał. Ale tego się spodziewałem.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

MaxQuake pisze:
KQuest pisze:
Tak. Gra oO na Steama
Kiedy dostałeś? Bo u mnie nic.
Ciekawe czy każdy dostaje to samo, jeśli tak to żaden szał. Ale tego się spodziewałem.
Dzisiaj, 19:28. Mail o temacie "Odbierz swoją darmową grę oO!"
Awatar użytkownika
Łowca

Bardzo Ci dziękuję za wszystkie informacje :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

hej cdp! co to się dzieje, że tak ucichło o was trochę..? promocji jakichś dawno nie było, kryzys jakiś nastał, czy też może będzie jakaś akcja czy też wyprzedaż niedługo? ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood

Czyżby cdp.pl odpuściło sobie odpowiadanie na nasze pytania tak jak np: 3kropki?
ODPOWIEDZ