[PC] Turniej w grze Worms: Revolution
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
kozi08-rimval 1-0
Sebo922 vs Alfu 1:0
Grupa D
iDave 1:0 Sebo922
iDave 1:0 Sebo922
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Odpadam z przyczyn technicznych - częściowy black screen w wormsach [ nie widze tła i robaczków, widze wszystko inne ]. Rozwiązanie które znalazłem na jakimś forum niestety nie działa... A support twierdzi, że to wina karty graficznej.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
ok, tabele zaktualizowane. Tabele będę aktualizować wieczorem gdyż w dzień jestem zajęty
wiadomo wakacje 
EDIT: Grafer, słyszałem od PiccoloPL że wyjeżdżasz na wakacje i oddajesz walkowera tak? Czyli tzn. wszystkie mecze przegrywasz.

EDIT: Grafer, słyszałem od PiccoloPL że wyjeżdżasz na wakacje i oddajesz walkowera tak? Czyli tzn. wszystkie mecze przegrywasz.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
O tydzień nie. Zobaczymy jutro ile meczów będzie zakończonych i osoby, które nie zagrały będą musiałby się określić ile trzeba na nich czekać. Myślę jednak, że dłużej jak 2 dni nie czekamy, bo turniej się przeciągnie w nieskończoność.