No właśnie tak robiłem i na końcu jest tylko opcja żeby dzwonić ale żeby coś wysłać to nie ma.
Origin/EA Desktop/EA app - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Pisząc do tego ich badziewnego supportu, nie mogę przejść 3 stepu w celu napisania Ticketu. Zawiesza się i mieli tak aż do us... no każdy wie. Zna ktoś numer do tego ich burdelu?... Ci złodzieje pewnie jeszcze za kontakt słono sobie liczą...
U Mnie na lisku biała strona
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
ja kontaktowałem sie z Origin jakoś w maju. W mailu zwrotnym w stopce jest " Nasi doradcy są dostępni pod numerem telefonu: (+48) 223 970 840 od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 – 21:00." może spróbuj tego.
Jakie mogą grozić konsekwencje za kupienie gry przez VPN. Zdarzają się blokady konta bądź dalszych zakupów. Myślę nad battlefield 1 ofc.
Tak, jesli chodzi o full wersje, ja chcialem przetestowac kampanie uzywajac Origin Access na 10h i miec gre po angielsku. Tak samo niestety z FIFA 17, do dzisiaj nie ma Language pack a w poprzednich latach wszystko dalo sie zrobic samemu.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Tak samo jak Apple, Google czy PayPal blokowało dostęp ludziom w Rosji, bo taki mieli nakaz rządu.
Jedynie tyle, że EA mogło poinformować użytkowników, że najprawdopodobniej dostęp zostanie zablokowany i uniemożliwić im zakup subskrypcji / dokonać części zapłaconych składek.
Jedynie tyle, że EA mogło poinformować użytkowników, że najprawdopodobniej dostęp zostanie zablokowany i uniemożliwić im zakup subskrypcji / dokonać części zapłaconych składek.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
To tylko pokazuje jak bardzo niebezpieczna jest dystrybucja cyfrowa. Dopóki wszystko gra jest fajnie, ale w każdej chwili mogą to zabrać. Gdyby te gry w wersji bez wymaganego klienta mieli w pudełkowej edycji zabrano by im tylko multi, tak zabrano wszystko.