Origin/EA Desktop/EA app - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

exoixonar pisze:
KąsaczPL pisze: Ale pamiętam, że kiedyś pisałem do supportu EA normalnie przez ich stronę, nie dzwoniłem a teraz pokazuje mi się, że można tylko do nich dzwonić. :( Chociaż ostatnio do nich pisałem gdzieś 2 lata temu. :D
strona ea support > skontaktuj się z nami > nowa sprawa > wybierz crysisa/crysisa warheada > platforma > wybierz temat > opisz i wyślij
No właśnie tak robiłem i na końcu jest tylko opcja żeby dzwonić ale żeby coś wysłać to nie ma.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Pisząc do tego ich badziewnego supportu, nie mogę przejść 3 stepu w celu napisania Ticketu. Zawiesza się i mieli tak aż do us... no każdy wie. Zna ktoś numer do tego ich burdelu?... Ci złodzieje pewnie jeszcze za kontakt słono sobie liczą...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

U Mnie na lisku biała strona
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

ja kontaktowałem sie z Origin jakoś w maju. W mailu zwrotnym w stopce jest " Nasi doradcy są dostępni pod numerem telefonu: (+48) 223 970 840 od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 – 21:00." może spróbuj tego.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mirror’s Edge Catalyst, Star Wars: Battlefront wkrótce w Origin Access, grubo :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy

Czy Crysis 1 kupiony na Steamie da się podłączyć pod Origina? Czy prawidłowo, że się podłączyć nie chce.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

kuki123 pisze: Mirror’s Edge Catalyst, Star Wars: Battlefront wkrótce w Origin Access, grubo :D
Szybko, ciekawe czy będzie jakieś promo na święta. A nawet jak nie to zgarnę sobie na jeden miesiąc co by Unravel i Mirror’s Edge Catalyst przejść za te 15zł :P
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Jakie mogą grozić konsekwencje za kupienie gry przez VPN. Zdarzają się blokady konta bądź dalszych zakupów. Myślę nad battlefield 1 ofc.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Leigam pisze: Jakie mogą grozić konsekwencje za kupienie gry przez VPN. Zdarzają się blokady konta bądź dalszych zakupów. Myślę nad battlefield 1 ofc.
Policja, ban i ekskomunika.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

RoyKeane pisze: Policja, ban i ekskomunika.
rzeczowo, rzeczowo... rep+, a sorry nie mogę, może ktoś mu dać?
Awatar użytkownika
Łowca

Wiadomo kiedy nowy Mirror's Edge bedzie dostepny w Vault dla subskrybentow?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Ma się pojawić do końca roku, więc pewnie w grudniu.
Awatar użytkownika
Łowca

Jak wyglada sprawa z jezykiem w Origin Access do BF 1? Mam do wyboru znowu tylko polski albo ruski a chce grac po angielsku.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

pandabasket1989 pisze: Jak wyglada sprawa z jezykiem w Origin Access do BF 1? Mam do wyboru znowu tylko polski albo ruski a chce grac po angielsku.
Musiałbyś kupić kod z wersją ROW żeby móc ustawić angielski
Awatar użytkownika
Łowca

Spare pisze:
pandabasket1989 pisze: Jak wyglada sprawa z jezykiem w Origin Access do BF 1? Mam do wyboru znowu tylko polski albo ruski a chce grac po angielsku.
Musiałbyś kupić kod z wersją ROW żeby móc ustawić angielski
Tak, jesli chodzi o full wersje, ja chcialem przetestowac kampanie uzywajac Origin Access na 10h i miec gre po angielsku. Tak samo niestety z FIFA 17, do dzisiaj nie ma Language pack a w poprzednich latach wszystko dalo sie zrobic samemu.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Kupiłem dostęp do Origin Access specjalnie dla BF'a 1. Była możliwość ustawienia angielskich/polskich głosów i polskich/angielskich napisów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Jakie parowy. Chlop wydal kupe kasy a oni (nie tylko on, pelno ich tam jest) a oni nawet nie raczyli wyslac do nich maila z informacja ze maja bana na caly kraj. Szczyt szczytow!
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Tak samo jak Apple, Google czy PayPal blokowało dostęp ludziom w Rosji, bo taki mieli nakaz rządu.

Jedynie tyle, że EA mogło poinformować użytkowników, że najprawdopodobniej dostęp zostanie zablokowany i uniemożliwić im zakup subskrypcji / dokonać części zapłaconych składek.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

To tylko pokazuje jak bardzo niebezpieczna jest dystrybucja cyfrowa. Dopóki wszystko gra jest fajnie, ale w każdej chwili mogą to zabrać. Gdyby te gry w wersji bez wymaganego klienta mieli w pudełkowej edycji zabrano by im tylko multi, tak zabrano wszystko.
ODPOWIEDZ