Oficjalnie jest to nielegalne ale jedyny raz kiedy ktoś na tym stracił to pamiętam jak któraś kluczykarnia sprzedawała bodajże sniper elite 3 to wydawca jak się dowiedział skąd mają klucze (nie z HB ale pewnie z rosji czy innego tańszego rejonu) to dezaktywował całą partię.
Ogólnie to o odsprzedaży wiedzą i przymykają oko. Jak komuś bardzo to przeszkadza to HB daje próg w jednym kluczu i tyle.
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
To jest dla mnie istotna informacja, dziekuje!smugglersun pisze: Spolszczenie jest i to można powiedzieć nawet, że "oficjalne", autorzy zalecają ściągać stąd niż bezpośrednio poprzez grę http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=34600
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 15 razy
- Kontakt:
Nowy bundel:
https://www.humblebundle.com/day-of-the-devs-2016
Steam + DRM FREE
-Lumino City
-Broken Age
-Titan Souls
BTA (obecnie 4,18)
-Massive Chalice
-Oxenfree
-Grim Fandango Remastered
https://www.humblebundle.com/day-of-the-devs-2016
Steam + DRM FREE
-Lumino City
-Broken Age
-Titan Souls
BTA (obecnie 4,18)
-Massive Chalice
-Oxenfree
-Grim Fandango Remastered
Piękny bundel dla fanów przygodówek. Co prawda miałem Broken Age i Lumino City. Ale sam Oxenfree i Grim Fandango mi wynagradza BTA.
Co możecie powiedzieć ciekawego o Massive Chalice? Podobne to do Renowned Explorers?
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
hmm, rok temu też był Day of the Devs bundle z Lumino City za dolca i Chalice + Grim w T3 za ... 13 USD (cena nieco spadła przez rok, yupi
) wszystko prócz Lumino miało soundtracki w zestawie, tu nie ma nic, trochu szkoda

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
I to jest bundle! Same solidne, konkretne tytuły i normalna cena - 9 dolarów za wszystkie te gry to jest bezcen moim zdaniem (szczególnie, że day of the tentacle najtaniej w steam promocji był chyba za 7-8 dolarów - obecnie nawet nie jest w promocji).
Wziąłem za 9$, bo warto. Tak jak warto było za klasyki sierry dać te 15 czy 20 dolarów.
Na takie bandle ciężko kręcić nosem - jestem zadowolony.
Wziąłem za 9$, bo warto. Tak jak warto było za klasyki sierry dać te 15 czy 20 dolarów.
Na takie bandle ciężko kręcić nosem - jestem zadowolony.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Jedyna gra z tego bundla ktora potencjalnie by mogla mnie zainteresowac juz dawno siedzi w mojej biblioteczce - Massive Chalice (dziekuje Bundle Stars
). Niestety nie posiada ona PL wiec nic innego nie pozostaje jak poczekac az jakis krok w tym kierunku poczynia, albo fanowskie spolszczenie sie pojawi. Troche mi szkoda tak fajna gierke ogrywac po angielsku.. w sumie to nawet po czesku bym wolal, albo chorwacku 

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 46 razy
- Kontakt:
Gier z turowymi walkami trochę jest, więc pod tym względem są podobne, ale ogólnie nie porównałbym tych dwóch gier. Jak szukasz czegoś podobnego, na Steamie jest The Curious Expedition, ale nie wiem, czy jest lepsze.
Soundtracki na pewno mają (nie wiem jak z Day of the Tentacle) :
Broken Age, Grim Fandango Remastered, Massive Chalice.
Nie wiem czemu, ale od jakiegoś czasu nie podają tego, że w bundlach znajdują się soundtracki.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
fakt, nie zwróciłem uwagi na zawartość po kupieniu
nie sprawdzałem wszystkich, ale klucze stimowe dają chyba same gry (może stąd wynika brak info o OSTach na stronie bundla)