Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
U mnie na chrome zadziałało, dostałem Spaceport Hope, Saviors Airscape: The Fall of Gravity. Wystarczyło zainstalować dodatek, wejść na stema (oczywiście przez tego samego chroma, będąc zalogowanym) i po odświeżeniu strony klucze się pokazały. W sumie żadnej gry nie miałem, więc super.
U mnie na FF poszło bez problemu, trzeba było tylko odświeżyć stronę główną sklepu (przy przechodzeniu na strony steama typu profil/aktywność itp. nic nie wyskakiwało).
Mi się udało TASTEE: Lethal Tactics wygrać jakoś na 3h do końca rozdawnictwa tej gry na szczęście. Masz apkę mobilną? Bo teraz bez tego będzie ciężko cokolwiek wygrać.
PiccoloPL pisze: Mi się udało TASTEE: Lethal Tactics wygrać jakoś na 3h do końca rozdawnictwa tej gry na szczęście. Masz apkę mobilną? Bo teraz bez tego będzie ciężko cokolwiek wygrać.
Nie, jakoś nie przekonuje mnie kolejna apka ale skoro to ma pomóc wreszcie coś sensownego wygrać to może rzeczywiście powinienem spróbować hehe
mi sie jakims fartem udalo wczesniej Kholat wygrac a byly 3 klucze na godzine i niewiele ponad 200 punktow
to z TASTEE szlo ciezej - udalo sie ale po 2 dniach prob majac ponad 600 punktow
Ogólnie wydaje mi się że teraz pozmieniali coś i ciężej coś wygrać, pewnie dlatego że wprowadzili te konta V.I.P Co do TASTEE to też sporo mi zeszło żeby urwać, a miałem ponad 1k pkt