Gra jest już dostępna na Steamie.
Czy jakiś posiadacz angielskiego oryginału mógłby sprawdzić czy w zupgradeowanej wersji dostępne są polskie napisy/dubbing?
Skyrim Special Edition
@UP:W zwykłej edycji mam wybór na język polski ale mi wywala po kliknięciu w Nowa Gra jak chcę grać w ojczystym języku. To pewnie przez to że miałem podstawkę Skyrima z Polski (Biedra <3) a nałożyłem na to LE z GMG bodaj.
Zaraz odpalę Speciala bo właśnie się wypakowuje i dam znać
EDIT: Wszystko działa, nie wywala, jest polski dubbing, polskie napisy
Wreszcie mogę przejść sobie na spokojnie Skyrima na Steamowej wersji 
Zaraz odpalę Speciala bo właśnie się wypakowuje i dam znać

EDIT: Wszystko działa, nie wywala, jest polski dubbing, polskie napisy

@UP no mi też ta sekcja nie działa jak próbuje się zalogować to gra się wyłącza
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Wszystko działa w języku polskim, ale wydaje mi się że Skyrim z modami wygląda o niebo lepiej, plus tekstury i inne bajery można sobie dodać, które upiększają grę, aktualnie chyba się wstrzymam z graniem i poczekam na mody. Na moim "złomie" dałem ultra i działa, nie ma 60fps, ale jest dobrze i mi to pasuje, nie ma ścin, lagów itd, powyżej 40/50/30 a nawet stałe 60fps, zależy od sytuacji, ale nie ma tragedii jak zwiechy, ściny. Czekam na gtx 780ti, wtedy pewnie na luzie utrzyma 60fps.
- Podziękował: 91 razy
- Podziękowania: 259 razy
- Kontakt:
To jest remaster robiony pod iksklocka jeden i potejtostejszyn 4. To, że PC dostali za darmo to tylko po to, żeby mieć dobry PR. Wzięli silnik z Fallouta 4 (lepsza obsługa cieni, światła, modportal), wrzucili content Skyrima + tekstury HD, które były już na PC i tyle. Na konsolach różnica jest spora, na PC tylko subtelnie w cieniach/świetle (dlatego też na trailerach pokazywali tylko różnice między konsolami

Coś czytałem, że do 36h ma się pojawić w takim wypadku. Jest to oddzielna pozycja.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Grałem w 2013 w Skyrima i jakoś różnicy dużej nie widzę oprócz tego kolorowego światła po wyjściu na początku z jaskiń, aktualnie mam GTX 1080 i wszystko ustawione na maxa. Wszystko jest płynne co najmniej 60 klatek bo widać płynność (nie wiem ile dokładnie klatek bo nie miałem licznika włączonego ale albo jest zablokowane na 60 albo jest więcej). Było płynnie do czasu dojścia do pierwszej wioski Rzeczna puszcza, jakoś dziwnie zaczęło skakać jak byłem obrócony w stronę domów :/
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Niestety mam problem z save-ami. Skyrim SE wysypuje się przy próbie kontynuowania gry, a z modów nie korzystałem. Jedynie miałem wgrane te tekstury w wysokiej rozdzielczości co były dostępne na steamie.
Tak jak się spodziewałem, tyłka nie urywa ;P lepiej pograc w starą wersje z modami
Jedyny plus dla mnie to to, ze mialem Skyrima z anglii i nie mogłem używać spolszczenia, a teraz mam je w pełni
a no i SE nie ma kart :>