Bugi i błędy w Bazarze

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Obrazek
strona mnie zachęca, zebym sam sobie zadał pytanie :(

//poprawione
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Z tym zapytaniem jest jeszcze większy problem, tym razem normalnie na frontendzie wpisałem "???" i tak jak się obawiałem - zapytanie przyjęło to jako regexp, co jest równoznaczne ze zwróceniem wszystkich gier, które mają tytuł 3 literowy lub dłuższy, także to nie tylko poprawa limitu znaków :P

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

nie wiem na czym polega "Rating", ale mimo negatywa, rating nadal jest 100%

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Komentarze do transakcji trafiają do zakładki "Od Kupujących" i do "Od Sprzedających" jednocześnie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Po kliknięciu w regulamin, odświeża się strona główna z wszystkimi ofertami.

Edit: Tak samo działa każdy inny przycisk na dolnym panelu.

remike - regulamin i stopka nie są jeszcze zrobione.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 62 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

nie wiem czy było pisane ale zauważyłem, że w momencie gdy zadamy pytanie odnośnie wymiany a później chcemy jednak zarezerwować to się nie da przycisk wtedy nie reaguje :)

remike: było i pisane i będzie to poprawione jutro
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Właśnie otrzymałem powiadomienie na email mimo tego, że nie wyraziłem zgody na powiadomienia drogą mailową.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

Upload zdjęć był niewidoczny, już edytowane.

W moich zakupach w zakładce anulowane są gry, z którymi nie miałem żadnego kontaktu (najprawdopodobniej są to wszystkie anulowane transakcje), przy próbie sprawdzenia transakcji jest błąd 404 (ale to chyba dobrze).

Przy moich anulowanych w jednej jest napisane "Kupujesz od LEITHREAS [67]", a tym razem sprzedawałem.

Obrazek

edit. W moich ofertach sytuacja się powtarza, tylko przy grze Tyranny zamiast anulowane jest na zielono zakończono :) Chociaż brakuje Battlefielda 1, czyli tutaj dobrze.
Obrazek

A najśmieszniejsze jest w ofertach przy wymianie, gdzie ktoś chciał się wymieniać będąc w Limbo, tylko jak on tam kompa ze steamem znalazł?

Obrazek

I jeszcze jedna edycja, sytuacja przy moich zakupach w zakładce wymiany jest taka, że gry się powtarzają (co wyżej), ale już kolega nie jest w Limbo, ale normalnie jest żółty pasek "wymiana".
Ostatnio zmieniony 26 paź 2016, o 17:16 przez LEITHREAS, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Mimo wyłączonych powiadomień, dostałem e-maila po odbiorze prywatnej wiadomości.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

LEITHREAS pisze: W moich zakupach w zakładce anulowane są gry, z którymi nie miałem żadnego kontaktu (najprawdopodobniej są to wszystkie anulowane transakcje), przy próbie sprawdzenia transakcji jest błąd 404 (ale to chyba dobrze).

Przy moich anulowanych w jednej jest napisane "Kupujesz od LEITHREAS [67]", a tym razem sprzedawałem.

Obrazek

edit. W moich ofertach sytuacja się powtarza, tylko przy grze Tyranny zamiast anulowane jest na zielono zakończono :) Chociaż brakuje Battlefielda 1, czyli tutaj dobrze.
Obrazek

A najśmieszniejsze jest w ofertach przy wymianie, gdzie ktoś chciał się wymieniać będąc w Limbo, tylko jak on tam kompa ze steamem znalazł?

Obrazek

I jeszcze jedna edycja, sytuacja przy moich zakupach w zakładce wymiany jest taka, że gry się powtarzają (co wyżej), ale już kolega nie jest w Limbo, ale normalnie jest żółty pasek "wymiana".
LEITHREAS, zdajesz sobie sprawę, że my tych obrazków nie widzimy? Nie są upublicznione.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

remike pisze: LEITHREAS, zdajesz sobie sprawę, że my tych obrazków nie widzimy? Nie są upublicznione.
Już chyba są dobre. Coś udostępnianie zdjęć przez Dropboxa zawodzi, wrzuciłem na Tinypic.
Problem do tego momentu dalej występuje i chodzi głównie o to, że w moich ofertach/zakupach pod zakładką wymiana oraz anulowane są również jakieś inne oferty. W tym ciekawe, że przy anulowanych ofertach jedna jest zakończona by po stronie zakupów była anulowana (Tyranny). No i przy wymianie moich ofertach zamiast statusu wymiana jedna gra ma status "Jestem w Limbo! 1", a w zakupach ta sama gra ma status "wymiana" i albo ktoś może manipulować tymi obrazami nie będąc webmasterem albo mistrz sobie jeszcze żartuje z okazji testów :D

W każdym razie to są gry, których nie powinienem widzieć w mojej biblioteczce, tak samo jak w zakładce zakończone jest ich nadmiar względem moich własnych zakończonych.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Potwierdzam spostrzeżenia Leitherasa, w Moich Zakupach w zakładce wymiana są czyjeś zakończone oferty, po kliknięciu w nie pojawia się błąd 404 podana strona nie istnieje.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Anomander Rake pisze: Potwierdzam spostrzeżenia Leitherasa, w Moich Zakupach w zakładce wymiana są czyjeś zakończone oferty, po kliknięciu w nie pojawia się błąd 404 podana strona nie istnieje.
Wysyłałeś zapytania sprzedawcy ws. tych ofert?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

W panelu wiadomości jeżeli odbiorca ma długą nazwę to się rozjeżdża przy indykatorze "Nowe".

Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

remike pisze:
Anomander Rake pisze: Potwierdzam spostrzeżenia Leitherasa, w Moich Zakupach w zakładce wymiana są czyjeś zakończone oferty, po kliknięciu w nie pojawia się błąd 404 podana strona nie istnieje.
Wysyłałeś zapytania sprzedawcy ws. tych ofert?
Nie wysyłałem, pojawiły się same z siebie, wczoraj były dwie jakoby moje wymiany, dzisiaj została jedna "
The Flame in the Flood" od witka666, do której nie wysyłałem żadnego zapytania ani nie ingerowałem w nią w żaden sposób, zresztą oferty nie ma już w ofercie bazaru.

Nie wiem czy było wcześniej ale u mnie na Firefoxie nie działa ikonka lupy w wyszukiwaniu, muszę je zatwierdzać Enterem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

U mnie też jest wymiana Flame in the Flood od witek666 + 7 anulowanych ofert, z którymi nie mam nic wspólnego.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Podczas dodawania oferty gry z kropką w tytule typu "prog.1" nie znajduję jej, znajduję dopiero bez kropki.

Oraz sprawa taka Obrazek Czy nie powinno w kolumnie Użytkownik być podana nazwa komu się wystawiło repkę plus kom.?
No i brak komentarzy wyświetlonych w zakładkach "Od Kupujących", "Od Sprzedających"
Ostatnio zmieniony 27 paź 2016, o 23:40 przez Dzynek1989, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Dzynek1989 pisze: Podczas dodawania oferty gry z kropką w tytule typu "prog.1" nie znajduję jej, znajduję dopiero bez kropki.

Oraz sprawa taka Obrazek Czy nie powinno w kolumnie Użytkownik być podana nazwa komu się wystawiło repkę plus kom.?

nie działa obrazek
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Coś jest nie tak z tymi czcionkami, bo znak w opisie:
:>
zamieniło mi na:
:>
ODPOWIEDZ