strona mnie zachęca, zebym sam sobie zadał pytanie

//poprawione
LEITHREAS, zdajesz sobie sprawę, że my tych obrazków nie widzimy? Nie są upublicznione.LEITHREAS pisze: W moich zakupach w zakładce anulowane są gry, z którymi nie miałem żadnego kontaktu (najprawdopodobniej są to wszystkie anulowane transakcje), przy próbie sprawdzenia transakcji jest błąd 404 (ale to chyba dobrze).
Przy moich anulowanych w jednej jest napisane "Kupujesz od LEITHREAS [67]", a tym razem sprzedawałem.
edit. W moich ofertach sytuacja się powtarza, tylko przy grze Tyranny zamiast anulowane jest na zielono zakończonoChociaż brakuje Battlefielda 1, czyli tutaj dobrze.
A najśmieszniejsze jest w ofertach przy wymianie, gdzie ktoś chciał się wymieniać będąc w Limbo, tylko jak on tam kompa ze steamem znalazł?
I jeszcze jedna edycja, sytuacja przy moich zakupach w zakładce wymiany jest taka, że gry się powtarzają (co wyżej), ale już kolega nie jest w Limbo, ale normalnie jest żółty pasek "wymiana".
Już chyba są dobre. Coś udostępnianie zdjęć przez Dropboxa zawodzi, wrzuciłem na Tinypic.
Nie wysyłałem, pojawiły się same z siebie, wczoraj były dwie jakoby moje wymiany, dzisiaj została jedna "