@Skapiradlo:
DLC wg. mnie to poprostu inne określenie kradzieży: "Nowa skarpetka dla postaci za dolara!*
*Tylko jedna, trzeba kupić parę!
@Lucyfer:
Tak, edytowałem przez pomyłkę. Ten kluczyk jest dobry (Chyba, że ktoś sobie już wziął)
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Po porządkach w szafie... Może ktoś jeszcze nie ma:
Patrician IV: Rise of a Dynasty DLC
2PJQL-CWBNE-M#YMJ
# - cyfra
Żeby nie było zupełnie za free niech biorca wrzuci jakiegoś suchara
Cheers!
Patrician IV: Rise of a Dynasty DLC
2PJQL-CWBNE-M#YMJ
# - cyfra
Żeby nie było zupełnie za free niech biorca wrzuci jakiegoś suchara

Cheers!
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
kody na zniżki 50% na Jack Lumber na steam
http://www.zerglink.com/z/jackLumber/
http://www.zerglink.com/z/jackLumber/
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ja już mam, może komuś się przyda. Kod Desury na Oniken:
Proszę tylko chętnych, niech zastanowią się czy będą w to grać. Niech dostanie to ktoś, kto to wykorzysta, nie będzie trzymał tylko w kolekcji. A sama gra fantastyczna, naprawdę polecam. Jeśli ktoś lubi oldskul..
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Proszę tylko chętnych, niech zastanowią się czy będą w to grać. Niech dostanie to ktoś, kto to wykorzysta, nie będzie trzymał tylko w kolekcji. A sama gra fantastyczna, naprawdę polecam. Jeśli ktoś lubi oldskul..
Dziękuję 

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
PlayStation Plus - Subskrypcja próbna na 30 dni - z CD-ACTION
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Witam
Do oddania kody (steam):
Fajnie jakby trafiły do kogoś kto w nie zagra
Do oddania kody (steam):
Fajnie jakby trafiły do kogoś kto w nie zagra

Dzięki, przygarnąłem Mirror's Edge. Zawsze chciałem sprawdzić tę grę. :p