Atton29 pisze:
Co do Grim Dawn, to wciaz nie ma PL wiec nie spieszy mi sie z ta gra, a i pewnie bedzie jeszcze nie raz w rozsadnej promocji. Moze na GOGu w Swieta
A to dziwne, bo PL akurat jest z tego co mi wiadomo, tylko trzeba wybrać z menu gry.
Co do Deponii czy Hotline Miami ja nie mam nic przeciwko, że to się pojawiło, w sumie to nawet się cieszę! Dzięki temu monthly pokazuje, że nie będzie tylko kiepskich indie jak to miało miejsce z obecnym game bundle. Chodziło mi o to, że mimo wielokrotnej obecności gier daedalic w bundlach i tak kupiłem pudełkową, zamiast po prostu poczekać na bundle

to samo tyczy się hotline czy banner saga. Ale decyzja zapadła, że już nie kupuje takich gier w pudełkach i czekam na "bandle". Lepiej odczekać i wydać te 12 dolarów, niż kupić w sklepie i później mieć powtórkę.
Niby można sprzedać, z drugiej strony jednak HB mówi, że nie wolno. Ktoś się spotkał z jakąś historią, gdzie sprzedaż takich kluczy spotkała się z przykrymi konsekwencjami?
Jeszcze co do "nie wiem jakie bandle byście chcieli"... Narzekanie na tego bandla wynika z tego, że są to gry w większości po prostu niewarte uwagi. Wiadomo, że fajnie by było, gdyby co chwile były bundle Bugthesdy, WB, DP, THQ i innych, ale trzeba być realistą, tak się po prostu nie da.
Problem z game bundle polega głównie na tym, że od kiedy pojawiło się monthly, jakość/wybór gier w bundlach pozostawia wiele do życzenia. Samo to, że wciskają early acess to jest moim zdaniem żenada, bo to często gry, które z ea nie wychodzą i są niegrywalnym crapem (albo wychodzą, mimo że w ogóle nie powinny).