Warto unikać sformułowań płciowo-osobowych na tyle na ile jest to możliwe. A tam gdzie trudno uniknąć odmiany słowa w danej formie osobowej sugerowałbym wpleść gdzieś słowo "użytkownik", wtedy forma pozostaje męska.
Np. takim błędem mogą być komentarze w skrzynce z wiadomościami:
"Ufolec napisałeś o 18:53"
"Anka napisał o 18:59"
itp.
//poprawione
Bugi i błędy w Bazarze
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Ja miałem dokładnie ten sam problem, gdy chciałem kupić BrainBread 2 Mod Tools, o którą to już korespondowałem, przeglądarka w ogóle nie zaskakiwała w tym momencie (w rozmowie 3 odpowiedzi). Aha, cały czas oferta wisiała na rynku. Dopiero sprzedający zaproponował wymianę po moim zgłoszeniu problemu, a ja chciałem kupić.
Przeglądarka chrome, windows 10.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 455 razy
- Kontakt:
Napewno fajnie by bylo gdyby przy wystawianiu oferty tam gdzie zaznacza sie "zapoznalem sie z regualminem" regulamin byl linkiem do regulaminu ;D gdzie mozna na niego chodz rzucic okiem 
remike - regulamin będzie jak go napiszę. Na pewno zrobię to zanim Bazar pójdzie w świat

remike - regulamin będzie jak go napiszę. Na pewno zrobię to zanim Bazar pójdzie w świat

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
wyszedlem do sklepu na piwo minelo jakoś z godzine nie wylaczalem komputera i stwierdzam że bazar za krótko trzyma sesję bo teraz przychodze i jestem wylogowany
//poprawione
//poprawione
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Można edytować ofertę, która została przez kogoś zarezerwowana. Wystarczy że ma się otwartą kartę "Moje oferty" z niezaktualizowaną ofertą (przed kupnem). Po zmianie statusu na np. "Sprzedałem grę" klikamy na przycisk "edytuj". Przechodzimy wtedy do ekranu edycji gdzie możemy normalnie edytować naszą ofertę np. zmienić DRM, cenę (i potem powiedzieć klientowi że w ogłoszeniu cena jest wyższa niż nam wysłał
)
//już nie można

//już nie można
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
W oknie rozmowy dostałem: "Wiadomość automatyczna: Hej, ktoś inny właśnie kupił moją grę."
Mimo że to właśnie ja dokonałem tej rezerwacji
remike: będzie poprawione jutro
Mimo że to właśnie ja dokonałem tej rezerwacji
remike: będzie poprawione jutro
- Kontakt:
Można wkleić kod htmlowy do komentarza (wkleiłem do oceny transakcji kod z generatora tektu html) przez co cała strona trochę się psuje.
Screen po wysłaniu oceny transakcji:
Edit: jak potwierdzili Grafer i Armin zmieniony komentarz jest też widoczny na profilu użytkownika.
remike: poprawione
Screen po wysłaniu oceny transakcji:
Spoiler:pokaż
remike: poprawione
Ostatnio zmieniony 25 paź 2016, o 20:30 przez Domen122, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:

nie wiem czy to wynika z tego, że mam system po angielsku, ale opcje do wyboru są w innym języku. (wiem, że ustawienia nie są gotowe jeszcze

no polnische znaken

jeden z komentarzy ma dziwne tło, i wychodzi po za stronę

a czasami po wejściu w komentarze to mam wszystko na biało
+ mam transakcje w swojej historii, których nie dokonałem. Ale zgaduję, że to przez wcześniejsze testy na ID użytkownika, który mam teraz.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Sory remike, dla testów tego błędu z limitami w backendzie odpaliłem szybko kilkanaście razy zapytanie GET przez co na chwilę wszyscy dostawali HTTP error 500 przy wejściu, tak mi się wydaję że to z mojej winy
Może ktoś potwierdzić, że miał error 500? Chyba dalej się trzyma ta 500tka
Przydałoby sie cache'owanie takich zapytań, chyba że już tak jest i mimo wszystko wywala 

Ostatnio zmieniony 25 paź 2016, o 21:23 przez Tetriando, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
"Internal Server Error"Tetriando pisze: Sory Remike, dla testów tego błędu z limitami w backendzie odpaliłem szybko kilkanaście razy zapytanie GET przez co na chwilę wszyscy dostawali HTTP error 500 przy wejściu, tak mi się wydaję że to z mojej winyMoże ktoś potwierdzić, że miał error 500? Chyba dalej się trzyma ta 500tka
Przydałoby sie cache'owanie takich zapytań, chyba że już tak jest i mimo wszystko wywala