Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice Trailer
Postujcie wasze oczekiwania wobec nowej części, pochwalcie się w które gry z serii graliście, powiedzcie jakie sprawy są waszymi ulubionymi!
To już po openingu było widać, że pod względem kreski i animacji będzie przeciętnie. Ale ja i tak się jaram każdym odcinkiem. Chyba nawet chciałbym zobaczyć to z angielskim dubbingiem, bo Mayoi-chan Phoenixa i Itonokogiri Keisuke mnie irytują
Ja tylko prawie wszystko z DSa mam zaliczone - oprócz Gyakuten Kenji 2. Kolejne gry będą pierwszymi w kolejności jak tylko dostanę swojego 3DSaShelia pisze: Grałam we wszystkie części (łącznie z Professor Layton vs. Phoenix Wright) i przyznaję, że gdy twierdzili, że "Dual Destinies" będzie ostatnie, niezbyt im wierzyłam. Za dużo fanów, za dużo przychodów ze sprzedaży;). W tej nowej odsłonie wiedzę, że pojawią się prawie wszyscy dawni bohaterowie, w tym oczekiwana przez wielu Maya. Sama najchętniej znowu zobaczyłabym Godota, ale niestety ze względów na wiadome elementy fabularne, nie jest to zbyt możliwe... Chyba aż sobie znowu przypomnę oryginalną trylogię, skoro wyszła wersja na 3DSa:)
Są na androida, ale tylko w oryginale. Angielskiej wersji to się chyba nigdy człowiek nie doczeka, może bym się skusił do ponownego zagrania bo gdybym miał ruszać znowu na DSie/3DSie to jednak wolałbym w co innego popykać.