Ace Attorney

Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Jedna z najlepszych przygodówek/visual novel wreszcie doczekała się własnego tematu na forum łowców! :E

Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice Trailer

Postujcie wasze oczekiwania wobec nowej części, pochwalcie się w które gry z serii graliście, powiedzcie jakie sprawy są waszymi ulubionymi!
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Mam nadzieję, że będzie lepsza niż anime.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Zer0 pisze: Mam nadzieję, że będzie lepsza niż anime.
Tak z ciekawości, co ci się nie podoba w wersji anime :)?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Phoenix Wright to obok Larry'ego 7 jedyne dobre przygodówki pojnt end klik.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze:
Głównie to VA, ale kreska też jakoś nie porywa. Generalnie jest to tylko animowana wersja pierwszej gry bez jakichkolwiek fajerwerków.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Grałam we wszystkie części (łącznie z Professor Layton vs. Phoenix Wright) i przyznaję, że gdy twierdzili, że "Dual Destinies" będzie ostatnie, niezbyt im wierzyłam. Za dużo fanów, za dużo przychodów ze sprzedaży;). W tej nowej odsłonie wiedzę, że pojawią się prawie wszyscy dawni bohaterowie, w tym oczekiwana przez wielu Maya. Sama najchętniej znowu zobaczyłabym Godota, ale niestety ze względów na wiadome elementy fabularne, nie jest to zbyt możliwe... Chyba aż sobie znowu przypomnę oryginalną trylogię, skoro wyszła wersja na 3DSa:)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Zer0 pisze:
FotelSkrzypi pisze:
Głównie to VA, ale kreska też jakoś nie porywa. Generalnie jest to tylko animowana wersja pierwszej gry bez jakichkolwiek fajerwerków.
To już po openingu było widać, że pod względem kreski i animacji będzie przeciętnie. Ale ja i tak się jaram każdym odcinkiem. Chyba nawet chciałbym zobaczyć to z angielskim dubbingiem, bo Mayoi-chan Phoenixa i Itonokogiri Keisuke mnie irytują :E
Shelia pisze: Grałam we wszystkie części (łącznie z Professor Layton vs. Phoenix Wright) i przyznaję, że gdy twierdzili, że "Dual Destinies" będzie ostatnie, niezbyt im wierzyłam. Za dużo fanów, za dużo przychodów ze sprzedaży;). W tej nowej odsłonie wiedzę, że pojawią się prawie wszyscy dawni bohaterowie, w tym oczekiwana przez wielu Maya. Sama najchętniej znowu zobaczyłabym Godota, ale niestety ze względów na wiadome elementy fabularne, nie jest to zbyt możliwe... Chyba aż sobie znowu przypomnę oryginalną trylogię, skoro wyszła wersja na 3DSa:)
Ja tylko prawie wszystko z DSa mam zaliczone - oprócz Gyakuten Kenji 2. Kolejne gry będą pierwszymi w kolejności jak tylko dostanę swojego 3DSa :macha:
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Szkoda, że nie zportowali DS'owych wersji na androida. Byłoby w końcu w co pograć na telefonach. :)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Diabl0pl pisze: Szkoda, że nie zportowali DS'owych wersji na androida. Byłoby w końcu w co pograć na telefonach. :)
Są na androida, ale tylko w oryginale. Angielskiej wersji to się chyba nigdy człowiek nie doczeka, może bym się skusił do ponownego zagrania bo gdybym miał ruszać znowu na DSie/3DSie to jednak wolałbym w co innego popykać.

Za to Apollo Justice będzie na iOSa i Androida w zrozumiałym języku :)
http://www.capcom-unity.com/mobile_guy/ ... e-near-you
ODPOWIEDZ