Nie do końca. Jeśli ktoś pracuje w takim magazynie, nieważne jakiej branży dotyczy, możemy oczekiwać rzetelności. Moim zdaniem w recenzji Isaaca tego zabrakło i to był tylko przykład tekstu, gdzie dla mnie, całkowicie prywatnie, redaktor się nie popisał. Takich kwiatków było znacznie więcej i czara goryczy się przelała.
CD-Action - temat ogólny
Tak samo, jak w Isaacu ginie się często, tak w TWoM istnieje patos, bo to są nieodłączne elementy tych gier. Rozpatrywanie ich jako negatywne aspekty produkcji to naprawdę kiepska sprawa, bo bez nich te tytuły straciłyby swój charakter. Wyobrażasz sobie This War of Mine, w którym bohaterowie w ogóle nie reagują na to, co się wokół nich dzieje?
Już wspomniałem, że w CDA kwiatków było więcej. Dajmy na to recenzję gry o wrestlingu, w której autor od początku zaznacza, że wrestlingu nie lubi. Litości.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Trzeba pamiętać, że ocena gry to wciąż subiektywne odczucia recenzenta. Wydaje mi się, że o ile ten patos jest częścią gry to nie każdemu musi się gra nim przeładowana podobać i do tego odnosi się minus. Tak samo jak często są krytykowane amerykańskie filmy, za to, że są przeładowane patriotycznymi elementami. Po prostu pasuje to do samej gry, ale nie każdemu dana gra może z tego powodu podejść. Dla mnie w porządku.JackReno pisze:Tak samo, jak w Isaacu ginie się często, tak w TWoM istnieje patos, bo to są nieodłączne elementy tych gier. Rozpatrywanie ich jako negatywne aspekty produkcji to naprawdę kiepska sprawa, bo bez nich te tytuły straciłyby swój charakter. Wyobrażasz sobie This War of Mine, w którym bohaterowie w ogóle nie reagują na to, co się wokół nich dzieje?
Już wspomniałem, że w CDA kwiatków było więcej. Dajmy na to recenzję gry o wrestlingu, w której autor od początku zaznacza, że wrestlingu nie lubi. Litości.
Tak samo często różne inne elementy lądują w plusach i minusach i zawsze znajdą się ludzie dla których minus może być plusem i na odwrót. Recenzja ma dać ogólne pojęcia o danej grze, natomiast ostatecznie zdanie każdy musi wyrobić sobie sam.
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
Dali Div2 3 albo 4 na 10. Może też sama treść recenzji nie była jakaś dobra ale to już wyparłem z pamięci.
Połatali Div2, potem doszedł dodatek (Flames of Vengeance) i gra warta 9/10. To tak pokrótce...
Połatali Div2, potem doszedł dodatek (Flames of Vengeance) i gra warta 9/10. To tak pokrótce...
Nie do końca. Sprawę zawalił wydawca w kraju czyli zdaje się, że cenędza. Gra się wywalała po wyspie treningowej na filmiku z tym latającym statkiem. Po mniej więcej tygodniu pojawił się patch i gra była jak najbardziej grywalna i możliwa do ukończenia. Było kilka bugów z misjami ukończonymi, ale ciągle wiszącymi w dzienniku jako aktywne, jakieś przedmioty z przegiętymi statystykami, ale to raczej kosmetyka. Grę w każdym bądź razie ukończyłem z tylko tym jednym patchem.
Bardzo dobry rpg z mnóstwem smaczków, ukrytych miejsc i puszczaniem oczka do gracza. Uważaj tylko na początku gry na króliki, mogą się okazać zabójcze dla postaci poniżej 15 poziomu

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Bardzo fajnie
nie dość, że darmówka, to jeszcze 3 raz z rzędu dają gierkę, która już była w CDA..Poprzedni numer był 1, którego nie kupiłem. Szykuje się drugi..I nie chodzi tylko o pełniaki..

- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Mocno zagrali.
Darmówka rozdawana ze 3 razy (to na bank) i powiem świeżości z 2006 roku przebundlowany też z kilka razy. Oczywiście nie mówię że stare gry są złe. Gdyby tak dali kolekcję D&D to by rozwalili system ale gra która nawet nie była średniakiem i której nikt nie pamięta ... kto w to zagra.

Darmówka rozdawana ze 3 razy (to na bank) i powiem świeżości z 2006 roku przebundlowany też z kilka razy. Oczywiście nie mówię że stare gry są złe. Gdyby tak dali kolekcję D&D to by rozwalili system ale gra która nawet nie była średniakiem i której nikt nie pamięta ... kto w to zagra.