Amazon.com

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Wiadomo, może coś, czy będzie przecenione The Walking Dead? Wiem, że przegapiłem ostatnio multum okazji, ale nie miałem kasy :/
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Nie zauważyłem czy ktoś pisał o tym: Stronghold HD (DRM free) Trza tylko zalinkować konto do tej gry:
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0083LD2TE
Nigdy tego nie robiłem. Trzeba zalinkować, zarejestrować i poczekać do dzisiaj (u nas) i będzie dostępne? Tak mam to rozumieć chyba.

Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Nie zauważyłem czy ktoś pisał o tym: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0083LD2TE Nigdy tego nie robiłem. Trzeba zalinkować, zarejestrować i poczekać do dzisiaj (u nas) i będzie dostępne? Tak mam to rozumieć chyba.
Nikt się nie wypowiedział, ale zadziałało i kupując Stronghold hd wyszła cena 0$ na koniec :)

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 145 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Gzie można sprawdzić, czy ma się kupon zniżkowy?
Bo dostałem od nich taki mail:
Your recent order entitles you to a promotional credit which we have added to your account. This credit can be applied to your next qualifying purchase
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

U Was też strona amazonu padła?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

up@ Tak, u mnie również nie działa.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Warlock z amazonu aktywował się bez problemu i ma do wyboru we właściwościach język polski jakby to kogoś interesowało.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Gzie można sprawdzić, czy ma się kupon zniżkowy? Bo dostałem od nich taki mail: Your recent order entitles you to a promotional credit which we have added to your account. This credit can be applied to your next qualifying purchase
Kupon zniżkowy możesz znaleźć w mailu. Szukaj 1000728511 w swoich mailach. Chyba, że pytasz o inny kupon niż ten zniżkowy o 5$ ;)
Znalazłem też Paradox 2012
 Wynika z tego, że skończyły się klucze na którąś z gier i czekają na nowe do piątku. Przez to wydłużają ważność kuponu EC tylko na tą paczkę do soboty.
Do sprzedaży wróciły też:
The Secret World za 17,99$ bez kuponu
Dark Souls: Prepare To Die Edition za 17,49$ bez kuponu

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Wiadomo, może coś, czy będzie przecenione The Walking Dead? Wiem, że przegapiłem ostatnio multum okazji, ale nie miałem kasy :/
właśnie jest przecenione, aktualna cena The Walking Dead $12.49
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Jak komuś nie udało się kupić w Originowej promocji Commander & Conquer: The Ultimate Collection to jest na Amazonie za 16,99$
http://www.amazon.com/Command-Conquer-U ... 26+Conquer
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Gift card o wartości 5$ na amazonie za wypełnienie ankiety. Info z innego forum, nie wiem czy działa, nie sprawdzałem.
http://research.fm/contest/jan13.aspx?p=
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

@up
Działa. Właśnie miałem o tym pisać. Po wpisaniu w powyższym linku swoich danych na maila przychodzi ankieta (przychodzi po jakimś czasie, nie od razu). Po wypełnieniu ankiety rejestrujemy się na stronie na ten sam email i tam możemy wygenerować giftcode do amazona.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

@up Działa. Właśnie miałem o tym pisać. Po wpisaniu w powyższym linku swoich danych na maila przychodzi ankieta (przychodzi po jakimś czasie, nie od razu). Po wypełnieniu ankiety rejestrujemy się na stronie na ten sam email i tam możemy wygenerować giftcode do amazona.
już nie działa ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 145 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

ja dostałem 2$ bo już chwilowo nie mają kodów na 5$, czy taki kod można wykorzystać, jako zniżkę?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

napisałem o tym na Łowcach Okazji :) kod za ankietę działa, chwilowo napisali
że wydali wszystkie kody i czekają na następną partię
jednak stronka sprawdzona i działa, dla mnie ankieta dotarła na następny dzień, krótka i bezproblemowa
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Dla wszystkich fanów Simsów specjalna oferta! Chociaż najwięksi, pewnie już dawno mają ;)
08.02.2013 - 10.02.2013: The Sims Medieval - 6.79$
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Jakby to kogoś interesowało to Inversion, zwykłe CiV 5 i Dead Island GOTY mają region locka (info z innego forum). Swoją drogą to można by wypisać w pierwszym poście gry, o których wiadomo, że są poblokowane.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Z tym Civ 5 ciekawe, bo rok temu kupiłem na amazon taką wersję i używam do dziś.

Czy ktoś znalazł coś bardziej opłacalnego z kodem do 20zł niż Need for Speed Ultimate Digital Collection
Zaznaczam, że chodzi mi o jak najlepszy stosunek ceny do dotychczasowych promocji. Wcześniej taka paczka nie była taniej. Jest dużo ciekawych ofert, ale porównując je do styczniowych nie zawsze są opłacalne.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Pojawił się Two World Epic Edition za 1,24$ . Po użyciu kodu "CAGROCKS" cena spada do 0,93$ . Niestety gra nie podpina się pod Steam-a, ale znajduję się w bibliotece gier na amazonie.

link: http://www.amazon.com/Two-Worlds-Epic-E ... ealnewscom
Awatar użytkownika
Łowca

Orientuje się ktoś co to oznacza gdy przy aukcjach na Amazonie jest napisane DRM: Mixed? Origin, Steam?
Konkretnie mówię o tym: http://www.amazon.com/Dead-Space-Dual-P ... B0091UOX1W
ODPOWIEDZ