Gra na Windows 10 Mobile

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Witam wszystkich!

Poszukuję jakiejś ciekawej gry na Windows 10 w wersji mobilnej, do pogrania w wolnych chwilach. Niestety Windows Store od bardzo długiego czasu pokazuje te same pozycje w "Nowych" grach, co delikatnie mówiąc, lekko irytuje. Mam nadzieje, że jest to jakiś błąd, a nie brak nowości w tym temacie. Macie jakieś swoje ulubione pozycje na swoje telefony z Windowsem? Co polecacie? Jeśli w ogóle ktoś na tym forum posiada telefon z W10 :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

To nie jest błąd. Na W10M po prostu już nie wychodzą gry, a jak już, to bardzo sporadycznie. Już nawet Rovio nie wydaje na to Angry Birdsów.
Wcześniej też miałem nadzieję, że to błąd, ale to niestety smutna prawda.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Pozostaje klasyka, czyli Order & Chaos 2 i Six Guns, ale to w sumie jest tez na kazdym telefonie z Androidem :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

serafek5 pisze: To nie jest błąd. Na W10M po prostu już nie wychodzą gry, a jak już, to bardzo sporadycznie. Już nawet Rovio nie wydaje na to Angry Birdsów.
Wcześniej też miałem nadzieję, że to błąd, ale to niestety smutna prawda.
Tego się obawiałem. Aczkolwiek Windows Store powinni poprawić tak czy inaczej, jeśli chodzi o wyszukiwanie pozycji. Wydaje mi się bardzo nieprzyjazny. Osobiście lubię mieć dużo opcji sortowania/filtrowania.
Atton29 pisze: Pozostaje klasyka, czyli Order & Chaos 2 i Six Guns, ale to w sumie jest tez na kazdym telefonie z Androidem :)
Aktualnie nie posiadam telefonu z Androidem. I w tym właśnie problem :D Jak cały świat szalał z Pokemonami, ja tylko obserwowałem. Może to i lepiej. A co do tych dwóch gier które podałeś, to o dziwo - jeszcze nie sprawdziłem, ale czym prędzej to zrobię. Poza tym czekam, aż jakaś dobra dusza poda jeszcze inne propozycje :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Dungeon Hunter czesc 4 i jeszcze lepsza cesc 5 - prawdziwe wymiatacze i zjadacze czasu w stylu Diablo, jak nie ograles jeszcze, to tez zdecydowanie polecam.
Pierwsza czesc Order&Chaos tez bardzo ladna i nawet wiecej ludzi gra - to innymi slowy mobilny World of Warcraft.
ODPOWIEDZ