Wasze sugestie i pomysły
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Może warto by pomyśleć by dodawać dodatkowe mniej popularne informacje o samej w grze już po wypuszczeniu newsa?
Przykład:
http://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/ca ... -republic/
w komentarzach można się dowiedzieć, że gra ma zrobione fanowskie spolszczenie a to jest już dodatkowy argument by kupić grę np dla młodszego członka rodziny bo gra ma PL wersję językową.
Przykład:
http://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/ca ... -republic/
w komentarzach można się dowiedzieć, że gra ma zrobione fanowskie spolszczenie a to jest już dodatkowy argument by kupić grę np dla młodszego członka rodziny bo gra ma PL wersję językową.
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Raczej ciężko, bo musiałby ktoś na bieżąco weryfikować informacje w komentarzach.
Teoretycznie moderatorzy mogą wyróżnić komentarz by był widoczny na górze, ale niestety tylko jeden w danym newsie.
Teoretycznie moderatorzy mogą wyróżnić komentarz by był widoczny na górze, ale niestety tylko jeden w danym newsie.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Takie tam, acz może było to sorki, ale tabelki np. w ostatnich newsach o przecenach na cody z wczoraj powodują crashowanie się Edga czy to na win10 na pc czy na XO. Po wejściu w newsa następuje zwis przeglądarki ms co na konsoli objawia się powrotem do menu start w dashboardzie, a na pc monitem "Wystąpiły problemy podczas ładowania tej strony". Nie używam co prawda Edga, ale przez zajęty komp musiałem na konsoli sprawdzić nałogowo co tam na ŁG i jakoś tak wyszło:). Potem chciałem porównać, czy to samo jest na windowsie co na konsoli. Ot takie tam:)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Moderatorzy są na tyle inteligentni, że czas remika na wprowadzanie tego typu opcji można spożytkować chyba w lepszy sposób.
Co do emotek to kilka razy były takie pomysły, albo tu nie pasowały albo nie chciano robić z forum choinki.
Co do emotek to kilka razy były takie pomysły, albo tu nie pasowały albo nie chciano robić z forum choinki.
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Coraz wiecej botów. Na dodatek moderacja sie tym chyba bardzo nie przejmuje. http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=21&t=15400 - wisi od 3go pazdziernika, niby ma status zgloszone. Tydzien czasu.
Naprawde nie da sie wstawic jakiejs recaptchy czy innego syfu dla nowych uzytkownikow?
Naprawde nie da sie wstawic jakiejs recaptchy czy innego syfu dla nowych uzytkownikow?
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Akurat spamboty z imiekobiecedwiecyfry to banuje od razu (nawet nie czekam na jakieś większe wykroczenie. Wystarczy mi pierwszy post niepasujący do tematu, bo te boty się tym charakteryzują - jakaś emotka albo cześć piszą). Możesz nawet zobaczyć w Porządek na forum. Ten mi najwyraźniej umknął.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
McSnake marudzi na osoby, które nie zapłaciły za bundle Indie Gali kupione w HH, przydałoby się zmienić trochę system zbiórek. Przed kupnem dla kogoś giftu Snake mógłby wymagać zaliczki, ograniczyłoby to osoby nie płacące za zbiórkę. Ewentualnie też coś w stylu pre-paid, ale to chyba niezbyt możliwe do zrobienia.
Nie widziałem aby McSnake ostatnio narzekał na brak wpłat, ale od czerwca istnieje specjalna grupa: Czarna Lista HH, założona na jego prośbę, która blokuje dostęp do działu Wspólne zakupy paczek Indie Gala.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Pytanie, nie wiem czy lepiej tutaj czy do modow pm, czemu nie rosnie mi ilosc postow gdy pisze nowe? edit - teraz urosla ale nie zawsze rosnie, niektore dzialy nie sa liczone?
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Nie będzie zmian na forum. Chyba, że jakieś niewymagające ingerencji programisty/grafika.
Aktualnie pracujemy nad bardzo dużym projektem dla Łowców, który większość z was pozytywnie zaskoczy. Szczegóły ujawnimy za jakiś tydzień.
Aktualnie pracujemy nad bardzo dużym projektem dla Łowców, który większość z was pozytywnie zaskoczy. Szczegóły ujawnimy za jakiś tydzień.