UWAGA NA KONTA ROCKSTAR SOCIAL CLUB

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Адрес электронной почты для вашей учетной записи Matt3rs успешно обновлен. Вы больше не будете получать сообщения для этой учетной записи по адресу matt3rs@o2.pl. Вместо этого они будут отправляться по адресу mrxxxxxeeks1337@gmail.com.
Если это изменение вас устраивает, от вас не требуется никаких действий. Если же оно было совершено по ошибке или без вашего согласия, воспользуйтесь ссылкой для восстановления учетной записи или свяжитесь с нами по адресу support@rockstargames.com.

Rockstar Games Social Club представляет собой закрытое сообщество с собственным веб-сайтом, расширяющее возможности игр Rockstar с помощью таких функций, как статистика, списки лидеров, банды и виртуальные события.

Tutaj jest mail. Nie rozumiem cyrlicy, a translator nic nie mówił o czasowym potwierdzeniu. Pozwoliłem sobie zasłonić mimo wszystko email tego pajaca.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Miałem podobnie, przyszedł mail ze zmianą hasła jakiś czas temu. Przygodę z GTA Online zakończyłem już dawno, a gościu przed próbą kradzieży konta sobie trochę pograł. W sumie gdyby nie to, że chciał zmienić hasło, to mógłby sobie grać dalej i nawet bym o tym nie wiedział.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Ja miałem hasło inne od wszystkich z losowych znaków. Miałem tylko info o blokadzie przez wielokrotne błędne logowanie, ale po moim zalogowaniu odpowiednim hasłem i wpisaniem captcha nie miałem żadnej blokady.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

sergeron pisze: Miałem tylko info o blokadzie przez wielokrotne błędne logowanie, ale po moim zalogowaniu odpowiednim hasłem i wpisaniem captcha nie miałem żadnej blokady.
Potwierdzam, tak jest i u mnie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 2 razy

Matt3rs pisze: Адрес электронной почты для вашей учетной записи Matt3rs успешно обновлен. Вы больше не будете получать сообщения для этой учетной записи по адресу matt3rs@o2.pl. Вместо этого они будут отправляться по адресу mrxxxxxeeks1337@gmail.com.
Если это изменение вас устраивает, от вас не требуется никаких действий. Если же оно было совершено по ошибке или без вашего согласия, воспользуйтесь ссылкой для восстановления учетной записи или свяжитесь с нами по адресу support@rockstargames.com.

Rockstar Games Social Club представляет собой закрытое сообщество с собственным веб-сайтом, расширяющее возможности игр Rockstar с помощью таких функций, как статистика, списки лидеров, банды и виртуальные события.

Tutaj jest mail. Nie rozumiem cyrlicy, a translator nic nie mówił o czasowym potwierdzeniu. Pozwoliłem sobie zasłonić mimo wszystko email tego pajaca.
Uczyłem się kiedyś rosyjskiego, ale dawno nie używałem, wiec teraz ciężko to się nawet czyta. :E

W translatorze translatica.pl wyszło coś takiego:
"Adres poczty elektronicznej dla waszego zapisu ewidencyjnego Matt3rs z powodzeniem odnowiony. Bardziej wielcy nie będziecie otrzymywać relacji dla tego zapisu ewidencyjnego po adresie matt3rs@o2.pl. Zamiast tego oni będą udawać się po adresie mrxxxxxeeks1337@gmail.com.
Jeżeli ta zmiana wam odpowiada, od was nie jest potrzebny żadnych działań. Jeżeli zaś zostało dokonane przez pomyłkę albo bez waszej zgody, skorzystajcie z zesłania dla przywrócenia zapisu ewidencyjnego czyż nawiążcie łączność z nami po adresie support@rockstargames.com.

Rockstar Games Social Club stanowi zamknięta społeczność z własną inernetowy-witryna, poszerzające możliwości gier Rockstar za pomocą takich funkcji, jak statystyka, listy liderów, bandy i wirtualne wydarzenia."
ODPOWIEDZ