[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
W kwestii dźwięków powiem jedno... AWP jest odrealnione. To brzmi jak grzmot a nie normalna broń.
Śmieszy mnie fakt,że zamiast zabrać się za cziterów i serwery z wyższym "tikiem", to bawią się w nie istotne rzeczy, które nikogo nie obchodzą...
Śmieszy mnie fakt,że zamiast zabrać się za cziterów i serwery z wyższym "tikiem", to bawią się w nie istotne rzeczy, które nikogo nie obchodzą...
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2016, o 20:19 przez Neo., łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Na 99% Valve nie wprowadzi do csgo serwerów 128 tickrate - zbyt wielkie koszta, plus na bieżąco dodają nowe oficjalne serwery 64 tick toteż gdyby mieli wprowadzić w bliskiej przyszłości serwery z wyższym tickiem to nie inwestowaliby w inne rynki 64 tickowymi serwerami.
Co do cheaterów - używać mm prime, grać premade. Jak już na te 1 z 20 meczów trafi się cheater w przeciwnym to nie ma co się denerwować, na spokojnie reportować. Po jakichś 2 tygodniach taki oszust powinien wyłapać bana a mecze z jego udziałem są anulowane.
Są w tej grze o wiele większe problemy niż tickrate serwerów czy ilość oszustów.
Co do cheaterów - używać mm prime, grać premade. Jak już na te 1 z 20 meczów trafi się cheater w przeciwnym to nie ma co się denerwować, na spokojnie reportować. Po jakichś 2 tygodniach taki oszust powinien wyłapać bana a mecze z jego udziałem są anulowane.
Są w tej grze o wiele większe problemy niż tickrate serwerów czy ilość oszustów.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Wiem, idą na ilość nie jakość, jak większość dużych firm...
To chyba więcej grac faceity niż mmy bo ilość odpałów jest większa. Zapewne za chwilę usłyszę,że zapewne gram na niskiej randze i to dlatego. Grałem z globalami i na niższych i ilość nie jest 1 na 20 ale 1 na 6. Kwestie overwatchy sa przereklamowane, okres w jakim typ dostaje bana to nie zawsze jest 14 dni. Często jest tak,że po ponad miesiącu wyłapują bany. Wiem to stąd,ze weryfikuje takich pacjentów.
To chyba więcej grac faceity niż mmy bo ilość odpałów jest większa. Zapewne za chwilę usłyszę,że zapewne gram na niskiej randze i to dlatego. Grałem z globalami i na niższych i ilość nie jest 1 na 20 ale 1 na 6. Kwestie overwatchy sa przereklamowane, okres w jakim typ dostaje bana to nie zawsze jest 14 dni. Często jest tak,że po ponad miesiącu wyłapują bany. Wiem to stąd,ze weryfikuje takich pacjentów.
Ja mam normalnie najlepszy pomysł jak pozbyć się cheaterów z MM po prostu usunąć ten tryb ;] Myślę, że uzdrowiło by to w dużej mierze całą społeczność bo ciśnienie jakie mają ludzie na rangi jest śmieszna.
- Podziękował: 323 razy
- Podziękowania: 338 razy
- Kontakt:
Oczywiście, że nie.
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensiv ... 0_matches/
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensiv ... aceitesea/
2 tygodnie i ban? To albo jedzie na spinbocie albo używa darmowych cheatów, na płatnych to może sobie i rok grać.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
http://pl.csgo.wikia.com/wiki/Odznaki_-_seria_2
Od dwóch dni mozna trafic. Ktos dostał i udało się opchnąć za 30 + 2 dni temu ?:P
Od dwóch dni mozna trafic. Ktos dostał i udało się opchnąć za 30 + 2 dni temu ?:P
Ja nie miałem, ale zastanawiam się, czy te paczki będą cały czas, czy niedługo je wycofają?warhameron pisze: http://pl.csgo.wikia.com/wiki/Odznaki_-_seria_2
Piny 1 kupiłem kiedyś i nie mając tego tokena steam koniec końców zarobiłem na nich 1 centa

Zastanawiam się, czy jeśli mi się pojawią to warto je kupować

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
PArę gier i tylko nowe naklejki się trafiły bestiary +sugarface ( te 0,4 - 0,5 wpada). Piny 1 mozna było kupić do 27 września. Piny 2 są od 28 września i pewnie będa przez 2- 4 miesiące ( najpewniej do majora czyli do 22 stycznia, wtedy pewnie piny 3 wejdą ?) Mocno limituja nowe naklejki jak i piny bo mało ich i ceny sie w miarę utzymują.