~5$ zniżki na zakup w Kinguinie i innych sklepach
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Tak pół w temacie, pół nie:
a) Kupiłem FIFĘ 17 w wersji global na Kinguinie. Cała transakcja przeszła bez problemu, przy jej finalizacji na paypalu widać informację o zniżce.
b) Na Kinguinie kupowałem po raz pierwszy, gdyż raczej omijam keyshopy i gdyby nie cholerne EA ze swoją wersją RU/PL bez możliwości wyboru angielskiego komentarza, nigdy bym tego nie zrobił. Niemniej jako, że się stało - nie otrzymałem jeszcze klucza. Czy to kwestia preordera i te zostaną rozesłane później?
a) Kupiłem FIFĘ 17 w wersji global na Kinguinie. Cała transakcja przeszła bez problemu, przy jej finalizacji na paypalu widać informację o zniżce.
b) Na Kinguinie kupowałem po raz pierwszy, gdyż raczej omijam keyshopy i gdyby nie cholerne EA ze swoją wersją RU/PL bez możliwości wyboru angielskiego komentarza, nigdy bym tego nie zrobił. Niemniej jako, że się stało - nie otrzymałem jeszcze klucza. Czy to kwestia preordera i te zostaną rozesłane później?
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Zobacz w historii ostatnich zamówień, czy masz transakcję zakończoną, czy wstrzymaną. Jeśli zakończoną to raczej kwestia preordera, ale jeśli wstrzymaną to powinieneś dostać taką wiadomość na maila:
Tak czy inaczej napisz do supportu, a w treści podaj numer identyfikacyjny transakcji paypal i numer faktury(czyli zamówienia z kinguin). Ogólnie to coś po stronie paypala i weryfikacji zniżki(jeśli wstrzymana transakcja).
Spoiler:pokaż
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2016, o 03:03 przez Devilkan, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie ticket potrafił nawet 7 dni bez odzewu pozostać przy 'on hold', natomiast na livechacie w ciągu 3 minut udaje się wszystko załatwić, o godzinach porannych / późnych (tak jak np. teraz) nawet nie ma kolejki żadnej zazwyczaj.
Także nie polecam bawić się w zgłoszenia, a od razu na livechat uderzać.
Także nie polecam bawić się w zgłoszenia, a od razu na livechat uderzać.
Dzięki wielkie za Waszą reakcję i podpowiedzi. Nie miałem 'on hold maila', więc uderzyłem zgodnie z sugestią do livechata i rzeczywiście w parę chwil mi to wyjaśnili. Klucze roześlą automatycznie dopiero w dniu premiery.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Ładnie ze strony PayPal, że przysłali e-mail'em przypomnienie o upływającym terminie wykorzystania promocyjnych środków z kraju kwitnącej wiśni.
Kupiłem "Layers of Fear" wraz z DLC "Inheritance" finalnie za 24,80 zł. Tyz piknie
Kupiłem "Layers of Fear" wraz z DLC "Inheritance" finalnie za 24,80 zł. Tyz piknie