Spoiler:pokaż
Koniec One more bundle
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Strona od ponad miesiąca nie działa. Z oficjalnego oświadczenia wynika, że hakerzy (jakiś szalony łowca?) przeprowadzili na nią wiele ataków DDoS. Naprawa zaczęła się około 13 lipca i miała trwać kilka dni, a wczoraj minął już miesiąc. Co to oznacza?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Konkurencja? Oprócz Humble, Bundlestars i niektórych IG większość bundli to kąpiel w łajnie za dolara czy jak kto woli dopisywanie sobie x+ do biblioteki. Szkoda trochę, że poziom trzymało niewiele tych one more bundli.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Twórcą akcji jest firma One More Level. Miałem z nimi kiedyś dobry kontakt - ufundowali nam urodzinowe rozdawnictwo kluczy Warlock Vs Shadows i Deadlings. Ja w ramach wdzięczności próbowałem coś tam pomóc przy reklamowaniu ich inicjatywy. Pisałem na Steamie do grup/stronek o promocjach, prosząc o wzmiankę o nowej paczce - dostałem w tym celu funkcję oficera grupy. Nie brałem za to żadnej kasy.
Stałem się właścicielem grupy, bo prawowity właściciel grupy... ją opuścił. Teraz i ja ją opuściłem, więc właścicielem został jakiś totalny random z najwyższym levelem na Steamie

Co do samego One More Bundle - w sumie nie wiem co tam się z nimi teraz dzieje i czemu się zwijają. Kilka miesięcy temu jeszcze przerabiali stronę i dodali sklep z pojedynczymi grami. Teraz pewnie sobie odpuścili, w związku z malejącym zainteresowaniem. Zawsze to szkoda - im więcej konkurencji na rynku, tym lepiej.