Proszę bardzo info
https://twitter.com/humblesupport/statu ... 4568603648
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
troche z innej beczki na tym ich Sale-u to zmieniaja sie wgl oferty czy cos ? Czy jak tka walneli 1 dnia tak wszystko lezy ?
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2016, o 19:22 przez Alloon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
My tu gadu-gadu a bundla może nie być, bo w sumie jest przecież wyprzedaż...
Jeśli się coś zmieniło, to nie zauważyłem... Pewnie po zakończeniu 2K Build Your Own Bundle dorzucą podobnego od Devolvera albo Double Fine i wsio.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Racja, dobry kundelek mógłby odwrócić wzrok od wyprzedaży, która ma miejsce. Co do pytania Alloona to gry niby te same ale z newslettera widzę, że zmienia się specjalne promocje typu kup 3/4/5 gier danego wydawcy a otrzymasz 75/80/85% off na tytuły. Ostatnio był 2K bodaj?
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Też sądziłem że będzie Kalypso albo gry wydawane przez Focus Home, mimo że im bliżej do Bundlestars. No ale nie tym razem - najpierw musi przedawnić się prawo do zwrotu na te wszystkie gry i gifty kupione w Steam Store w tym i ubiegłym tygodniu na wyprzedażach weekendowych wydawców. Obkupiłem się jak głupi tych City builderów itp. ostatnio, więc niemal pewne że zaraz będą w bundlu - oby Skylines nie w progu 1$, bo mnie krew zaleje