Pochwal się swoimi screenami

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

KFC?:

Obrazek

męski staniczek:

Obrazek
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Z czego ten pierwszy screen?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

oba z Blue Estate The Game gre polecam jest zarobista
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Myślałem, że nowy Deus który ma też takie smaczki:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

To ja wrzucę coś z Assetto Corsy :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca

W końcu na PS4. Jaram się smaczkami tego cacka. Na pierwszy ogień The Last of Us.
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

To jak uzyskałam wcześniej informację, że to co widziałam to powszechny błąd, to może dowiem się i o tym. Czy to wynik tego, że w kilku miejscach zmieniłam ustawienia z "ultra" na "wysokie", czy po prostu gra sama w sobie ma tak strasznie szpetne oświetlenie?

Gdy patrzymy pod słońce nasza broń staje się nieostra i widać na jej krańcach straszną pikselozę (próba "rozmycia" światła na krawędzi broni).
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Obrazek
No nie znowu ta sama śpiewka!

Obrazek
Relaks przy ognisku po ubiciu twardej poczwary. Mimo szalejącego mrozu wszyscy są zadowoleni z rezultatu starcia. Kolos leży i koniec pieśni.

Obrazek
bez komentarza
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Obrazek

Od czego tu zacząć?

Może tak. Z nudów przed restartem world questów, porobiłem assaulty w Shattrath City w Draenorze, chcąc zdobyć kolejnego mounta za inwazje garnizonów. Było spoko 1800 punkciorów wpadło, ale brak mounta. A tu nagle... Medalik by przywać bossa. Okay przyzywam go i rzeźnia. Dwa ice blocki poszły by ratować skórę, w biegu musiałem panią Eredar kosić i zajęło to bo ja wiem? 10 minut jak nie więcej.

Ale jest to możliwe. :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

@up a co to za gra? torchlight 2?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Deso pisze:
Od czego tu zacząć?

Może tak. Z nudów przed restartem world questów, porobiłem assaulty w Shattrath City w Draenorze, chcąc zdobyć kolejnego mounta za inwazje garnizonów. Było spoko 1800 punkciorów wpadło, ale brak mounta. A tu nagle... Medalik by przywać bossa. Okay przyzywam go i rzeźnia. Dwa ice blocki poszły by ratować skórę, w biegu musiałem panią Eredar kosić i zajęło to bo ja wiem? 10 minut jak nie więcej.

Niby obracamy się w tym samym kręgu graczy, a jednak nic nie zrozumiałem :lol: Assaulty, mounty, ice blocki... to name a few...
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Armin pisze: @up a co to za gra? torchlight 2?
Przecież to WoW :o
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

nom WoW ma podobną stylistyke (tekstury) do T2
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon

Kraczykruk pisze:
Deso pisze:
Od czego tu zacząć?

Niby obracamy się w tym samym kręgu graczy, a jednak nic nie zrozumiałem :lol: Assaulty, mounty, ice blocki... to name a few...
Innymi słowy, kolega przed restartem zadań, porobił sobie misje dzienne typu "Assault" w Shattrath City w krainie Draenor aby zdobyć zwierzaka na którym się jeździ (tzw. wierzchowiec). Przyzwał Szefową na którą dostał zlecenie, ale pani Fleshsear o rasie Eredar tak go zaskoczyła swoją potęgą, że podczas walki musiał dwa razy użyć umiejętności maga o nazwie Ice Block, (która zamienia Cię w kostkę lodu przez co jesteś niewrażliwy na obrażenia a zarazem się leczysz) aby nie zginąć. Biegając dookoła pokonał nikczemnego wroga a cała potyczka trwała jakieś 10 minut. No i w nagrodę dostał epickie sandały z koziej pały.
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2016, o 12:38 przez FlashGordon, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Z kilku ostatnio ogrywanych tytułów:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Reszta obrazków goo.gl/iKaGMz (oczywiście najwięcej tam W3) a propo, wiecie może czemu nie mogę na świeżo postawionym W7 wysyłać na sztima screenów zrobionych innymi programami (RivierT, ansel, uplay), wcześniej steam słał co bym nie wrzucił do jego katalogu na serwer, dziś tylko te zrobione przez nakładkę ale już takie pięknego screena z W3 w 4K z małą korekcją kolorów i z wolnej kamery odrzuca twierdząc że serwery nie działają chwilowo :(
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

kamil_999666 pisze: Reszta obrazków goo.gl/iKaGMz (oczywiście najwięcej tam W3) a propo, wiecie może czemu nie mogę na świeżo postawionym W7 wysyłać na sztima screenów zrobionych innymi programami (RivierT, ansel, uplay), wcześniej steam słał co bym nie wrzucił do jego katalogu na serwer, dziś tylko te zrobione przez nakładkę ale już takie pięknego screena z W3 w 4K z małą korekcją kolorów i z wolnej kamery odrzuca twierdząc że serwery nie działają chwilowo :(
Masz screeny w jpg i miejsce na chmurze?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Masz screeny w jpg i miejsce na chmurze?
Tak i tak, wiem że innych niż jpg nie przyjmuje bo próbowałem przeżuci screeny bratu na jego konto z ScummVM odpalającego pudełkowe "sam i max: hit the road" i musiałem jedynie zmienić format na jpega i załapało goo.gl/To8eFQ . Miejsca od groma, nie wykorzystałem jeszcze nawet ułamka. Na starej windzie spoko wrzucałem screeny robione RivaTuner z pudełkowego wiedźmina i upayem z tamtejszego ACIII i wszystkie potem sztim widział po wrzuceni w katalog i wysyłał bez zastrzeżeń. Teraz klops wysyła tylko te zrobione nakładką inne, np anselem (4k, 7mb, jpeg) już nie Obrazek

Próbowałem podmienić nazwę miniaturce z folderu thumbnails obrazka który się nie wysyłał z tą obrazka który się wysyłał i nawet coś z tego było bo screen się wysłał tylko właśnie miniaturkę miał inną niż obrazek wyświetlający się po kliknięciu, lipa.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ