Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Mój pracuje 24H, jak byś potrzebował odsetki chętnie Ci je dam :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Swietnie. Dlaczego usunęliście płatność przez iPKO?
FlashGordon
Awatar użytkownika
FlashGordon
Podziękowania: 0

Pewnie dlatego, że na dzień 27/28 sierpnia zaplanowane były prace modernizacyjne w PKO i niemożliwe było korzystanie z płatności w sklepach internetowych.

https://www.pkobp.pl/aktualnosci/ogolno ... erpnia-br/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Płatności nie dochodziły nawet do PayU z PKO od wczoraj rana, był błąd autoryzacji po kliknięciu dokonaj zakupu czy coś w ten deseń

@edit
i nadal ten sam błąd
Przepraszamy, ale wystąpił chwilowy problem z zamówieniem lub płatnością.

Co możesz zrobić?

Twoje zamówienie jest widoczne w Historii transakcji. Możesz tam sprawdzić aktualny status zamówienia, a w razie potrzeby wznowić płatność.
Jeżeli problem się powtórzy prosimy skontaktuj się z nami a niezwłocznie zajmiemy się Twoim zgłoszeniem.
Formularz kontaktowy oraz potrzebne numery telefonów znajdziesz na tej stronie.
Nie ma co liczyć na wprowadzenie płatności PayPal?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

drogie muve co z Dark Souls II: Scholar of the First Sin, chyba najwyższy czas zrobić równanie ceny do tej z promocji na nuuvem tj < 30 zł

a i kwiatek z dzisiejszej oferty
Wielka Promocja Gier Cyfrowych PC - Dzień 4
Sprawdź ponad 150 nowych pozycji z rabatem nawet 75%. W dzisiejszej ofercie znajdziesz m.in. Borderlands 2 + Dodatki, Goliath, IL-2 Sturmovik 1946, Polskie Imperium od Krzyżaków do Potopu, Son of Nor oraz Off-Road Drive. Pamiętaj, że jutro o 12:00 czekać na Ciebie będzie kolejna lista promocyjnych gier. Przyjdź i upoluj coś dla siebie lub znajomych!
sprawdzam Goliath najniższa odnotowana cena na steam 4,99€ a u was 45,54 zł :roll:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Mi tam wczoraj przez iPKO wszystko gładko przeszło.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Będzie jeszcze jakiś rzut kluczy do Sleeping Dogs?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 122 razy
Podziękowania: 472 razy
Kontakt:

mikim pisze: Będzie jeszcze jakiś rzut kluczy do Sleeping Dogs?
Mi napisali z pomocy technicznej żeby się nie martwić, bo w ostatni dzień jeszcze będą klucze. A co do problemów z płatnościami, to nie jest wina banku z którego płacicie... Ja u siebie już to rozwiązałem, o czym pisałem w komentarzach w newsie 'Sleeping Dogs Definitive Edition za 8,75 w Muve' i faktycznie pomogło. Pomoże i wam, bo już ktoś inny potwierdził że działa to o czym pisałem. Wina jest tak jakby w łączu internetowym od poszczególnych dostawców.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Drodzy - niestety przez weekend była jakaś chryja z płatnościami. Badamy o co chodzi.

W razie czego - ostatniego dnia będzie powtórka i tytuły w zdecydowanej większości powrócą. Jeżeli nie udało Wam się kupić przez weekend, kupicie ostatniego dnia promocji.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

u was co Sale jest w weekend ten problem 2 lata temu kupilem w sobote re6 kod dostalem we wtorek na tegorocznym wiosnobrnaiu kupilem xenoversa w weekend to samo czekanie na kod 10h
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Sleeping Dogs z powrotem do kupienia, właśnie nabyłam :)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

colorblind90 pisze: Sleeping Dogs z powrotem do kupienia, właśnie nabyłam :)
Dzięki! Dobrej zabawy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Konung 3 za 2,50 to zdecydowanie wyborowa cena jak ktos sie jeszcze nie zaopatrzyl! :D A ze mialem jakies zloto z kompanii to wyszedl mi zakup za 0,00zl :D Takie zakupy to ja lubie hehe ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@muve.pl: Przedwczoraj kupiłem grę korzystając z płatności PSC. Dziś, kupując w taki sam sposób, mam błąd autoryzacji zamówienia (wspominany przez innych już powyżej) - choć nawet nie mam gdzie wpisać danych PSC...

Popsuliście coś kolejnego, próbując naprawiać wcześniejsze błędy, czy co?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

slawpe13 pisze: @muve.pl: Przedwczoraj kupiłem grę korzystając z płatności PSC. Dziś, kupując w taki sam sposób, mam błąd autoryzacji zamówienia (wspominany przez innych już powyżej) - choć nawet nie mam gdzie wpisać danych PSC...

Popsuliście coś kolejnego, próbując naprawiać wcześniejsze błędy, czy co?
Napisz proszę na pomoc@muve.pl. Płatności działają poza nami - ergo nic nie popsuliśmy.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@muve.pl: Chyba wcale nie dochodzi do płatności: błąd pojawia się po kliknięciu "Potwierdź zakup". Skrobnę maila - choć dziwne, źe nagle przestało działać...
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

slawpe13 pisze: @muve.pl: Chyba wcale nie dochodzi do płatności: błąd pojawia się po kliknięciu "Potwierdź zakup". Skrobnę maila - choć dziwne, źe nagle przestało działać...
Podaj też adres IP od razu proszę w mailu do pomocy.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@muve.pl: To nie jest IMHO problem związany z samym IP - próbowałem zamawiać zarówno przez aero2 (zmienne adresy IP), jak i w sieci Orange (też zmienie adresy IP) - aktualnie jestem bez stacjonarnego dostępu do netu. Korzystałem też z dwu różnych przeglądarek na kompie i z przeglądarki w telefonie. Wygląda na to, że to jakiś problem profilu konta muve.pl, moim zdaniem. A może w jakiś sposób wiążecie adres ip/podsieci z danym kontem muve i blokujecie zamówienia z innych, niepowiązanych kont? Ale to byłoby bez sensu, IMHO...

PS: Nie zaznaczałem przy zakupie niewymaganej zgody (ceneo) - może to tu jest problem? Może ta zgoda zaczęła być wymagana? ;-)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

"Przepraszamy, ale wystąpił chwilowy problem z zamówieniem lub płatnością."

Mam ten sam problem od kilku miesięcy, jak nie dłużej... - nic nie mogę kupić w sklepie muve, nie ważne czy to wersja digital, czy box czy pre-order.

Próbowałem podobnie jak kolega wyżej: upc, neostrada, światłowód w pracy, internet radiowy, mobilnie: nju i aero, dodatkowo ze dwa polskie vpn'y. Zakładałem nowe konta, na różne adresy, czyściłem ciasteczka i nic nie pomogło.

Paysafecard również spróbowałem dla testów i również występuje komunikat błędu. W innych sklepach PayU działa bez problemu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

experty pisze: "Przepraszamy, ale wystąpił chwilowy problem z zamówieniem lub płatnością."

Mam ten sam problem od kilku miesięcy, jak nie dłużej... - nic nie mogę kupić w sklepie muve, nie ważne czy to wersja digital, czy box czy pre-order.

Próbowałem podobnie jak kolega wyżej: upc, neostrada, światłowód w pracy, internet radiowy, mobilnie: nju i aero, dodatkowo ze dwa polskie vpn'y. Zakładałem nowe konta, na różne adresy, czyściłem ciasteczka i nic nie pomogło.

Paysafecard również spróbowałem dla testów i również występuje komunikat błędu. W innych sklepach PayU działa bez problemu.
No ja też tak mam, od lutego 2016..

30 maja - 8 czerwca wymieniałem korespondencję w tej sprawie ale niestety nie udało się nic wskórać mimo chęci muve.. :(

Korespondencję zakończyłem na tym, jak po 10 mailach powróciło to samo pytanie - "jaką formę płatności Pan wybiera" mimo iż wcześniej już pisałem, że KAŻDĄ JEDNĄ próbowałem..

"Centrum Obsługi Klienta (Muve.pl)
8 cze, 12:13 EEST

Witamy serdecznie,
Niestety nie udało się naszym informatykom odtworzyć błędu pojawiającego się w komunikacji z naszą stroną przez Pana.
Pozostaje jedynie pytanie - jaką formę płatności Pan wybiera?

W razie kolejnych problemów / pytań prosimy ponownie o kontakt, życzymy miłego dnia.

Pozdrawiamy,
Centrum Obsługi Klienta Muve.pl"
ODPOWIEDZ