Pokemon Go
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Nałapałam przez emulator pidgeya i drowzee, a wersja "nieoficjalna" na andka 4.3 jest zbyt niestabilna, żeby mi działała poprawniemori pisze:czyli wygodniej w metrze będzie łapaćMSKOTOR pisze:Czyli jak zobaczysz poka, to możesz oddalić się od niego na 300m i go nie "zgubisz" z pola widzenia, ale żeby go w ogóle dojrzeć musisz się zbliżyć na 70m.Scanning:
The scan radius has been decreased from around 100 meters to 70 meters. This means users will have to get closer to a Pokémon in order for it to pop up on screen.
The distance at which you can actually catch Pokémon once they have spawned has, however, been significantly increased to around 300 meters.![]()
@MSKOT a Ty już masz wszystkie smoki?

Więc nope. Może jak wyeliminują większość błędów i ktoś wypuści nieoficjalną wersję to pogram.
Ostatnio wpadłem w słupa w centrum Łodzi jak chciałam złapać Bulbasaura
W swoje drużynie mam już: Weedle,Pidgey, Ninetales, Kadabra i Dragonair ale zacząłem dopiero dwa tygodnie temu.
A Wy ile pokemonów już złapaliście ?? 

- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Pokedex skompletowany, nie wiem czy było wrzucane info 
http://www.businessinsider.com/pokemon- ... 016-8?IR=T

http://www.businessinsider.com/pokemon- ... 016-8?IR=T
- Kontakt:
Ktoś gościowi zapłacił za podróż dookoła świata, żeby sobie poki połapać. Co to się dzieje.
Już widzę co się zacznie dziać na ebayu i innych, jak wprowadzą wymianę pokemonami.
"Nie stać się na podróż do Australii, żeby złapać brakującego poka?! Jestem doświadczonym trenerem (50 lvl) i za tylko 5$ wyślę ci upragnionego poka. Tylko u mnie 100% skutecznie bez ściemy i bez tymczasowego wypożyczania poków! Sposób niewykrywalny przez Niantic, tak że poki nie znikną z twojego konta po kilku dniach, jak ma to miejsce w przypadku innych low-level trenerów"
Już widzę co się zacznie dziać na ebayu i innych, jak wprowadzą wymianę pokemonami.
"Nie stać się na podróż do Australii, żeby złapać brakującego poka?! Jestem doświadczonym trenerem (50 lvl) i za tylko 5$ wyślę ci upragnionego poka. Tylko u mnie 100% skutecznie bez ściemy i bez tymczasowego wypożyczania poków! Sposób niewykrywalny przez Niantic, tak że poki nie znikną z twojego konta po kilku dniach, jak ma to miejsce w przypadku innych low-level trenerów"

- Kontakt:
Zawsze jesteś taki sztywny? D:
Nie zauważyłeś, że cały tekst jest prześmiewczy z tych wszystkich sprzedawców dostępu do konta na allego itp, i mało liczy się co tam jest konkretnie napisane? W takim kontekście jest obojętne czy max lvl to 20 czy 100, moja wypowiedź nie miała żadnych walorów informacyjnych czy zgodnych z prawdą

- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Gdzieś widziałem już post, że ktoś dostał bana za takie zabawy. Wbrew pozorom jest to dość proste do wykrycia, więc lepiej uważać. Szczególnie jak ktoś poświęcił dużo czasu na grę. A wcale bym się nie zdziwił, gdyby niedługo co lepsze konta nie pojawiły się na sprzedaż za okrągłą sumę. Zresztą już są:
http://allegro.pl/konto-pokemon-go-30lv ... 61347.html
http://allegro.pl/pokemon-go-konto-25lv ... 45656.html
Taki ze wszystkimi pokemonami może być całkiem sporo warte.
- Kontakt:
Już teraz istnieją bot-farmy kont (jak inaczej ktoś by miał kilkadziesiąt wysoko lvl kont na sprzedaż?)
Niantic będzie się starać z tym walczyć, bo będą tracić pieniądze. Pytanie tylko jak skutecznie.
Niantic będzie się starać z tym walczyć, bo będą tracić pieniądze. Pytanie tylko jak skutecznie.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Pożyjemy , zobaczymy. Takie czitowanie psuje tylko zabawę bo po co szukać jak można kupić gotowca lub z kompa poobstawiać areny lub łapać pokemony. Najlepiej nie żaden soft ban tylko od razu na telefon i po sprawie ale jak na razie zajmują się naprawianiem gry więc trzeba będzie jeszcze poczekać na jakieś efektywne usuwanie cziterów.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... Id,2257542
Może mi ktoś wytłumaczyć jak to możliwe? Ostatnio wziąłem sobie pakiet 3 w 1 w T-Mobile i z darmowego internetu korzystam do łapania Poków, ale nawet jak szybciej idę to mnie aplikacja wkurza informacją, że poruszam się zbyt szybko i muszę zwolnić. Jak niby ma to działać w przypadku samochodów, które poruszają się o wiele szybciej ode mnie?
Jak ten gościu niby te Poki łapał?
Może mi ktoś wytłumaczyć jak to możliwe? Ostatnio wziąłem sobie pakiet 3 w 1 w T-Mobile i z darmowego internetu korzystam do łapania Poków, ale nawet jak szybciej idę to mnie aplikacja wkurza informacją, że poruszam się zbyt szybko i muszę zwolnić. Jak niby ma to działać w przypadku samochodów, które poruszają się o wiele szybciej ode mnie?

- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Ale przecież aplikacja wciąż działa. Pojawia się komunikat, że jedziesz zbyt szubko, ale klikasz tylko w I'm passenger" i dalej wszystko hula (nie zlicza tylko odległości do jajek, ale mi to i tak buguje często). Tak więc koleś pewnie miał telefon na kolanach i jechał. Pewnie chciał kliknąć w pokestopa albo coś złapać i tragedia gotowa.SKODR pisze: http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... Id,2257542
Może mi ktoś wytłumaczyć jak to możliwe? Ostatnio wziąłem sobie pakiet 3 w 1 w T-Mobile i z darmowego internetu korzystam do łapania Poków, ale nawet jak szybciej idę to mnie aplikacja wkurza informacją, że poruszam się zbyt szybko i muszę zwolnić. Jak niby ma to działać w przypadku samochodów, które poruszają się o wiele szybciej ode mnie?Jak ten gościu niby te Poki łapał?