Kolejny kanał na YT

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Hej!
Od trzech lat hobbystycznie recenzuję, w formie tekstowej, ukończone gry. Nie uważam się za żadnego eksperta w tej dziedzinie, ale ostatnio postanowiłem zrobić krok naprzód oraz spróbować swoich sił na YT i właśnie opublikowałem pierwszą wideorecenzję. Sam kanał będzie skupiał się właśnie na growych recenzjach i będę starał się publikować kolejne materiały dość często, oczywiście w miarę możliwości. Muszę się jeszcze trochę oswoić z mikrofonem, ale to, mam nadzieję, wyrobi się w przeciągu kilku następnych materiałów :)

Zapraszam do obejrzenia:
https://www.youtube.com/watch?v=KCnx3PK6w0Q

Wszelkie opinie mile widziane ;)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Myślałem, że będziesz kolejną osobą która "pochwali się" swoimi recenzjami nagrywanymi na mikrofonie za 20zł :E Jestem pozytywnie zaskoczony, bo materiał jest na prawdę dobrej jakości, postarałeś się :tak:

Widać, że inspirowałeś się quazem, ale wiadomo "Jak zrzynać, to tylko od najlepszych." ;)

Dwie uwagi:
-tak jak wspomniałeś, musisz się nieco oswoić z mikrofonem, ale to przyjdzie z czasem, więc nie warto się na tym na razie skupiać :)
-ludzie oglądają recenzję najczęściej żeby sprawdzić czy warto kupić dany tytuł, więc jeśli zależy Ci na większej popularności, warto by było zadbać o nieco świeższe produkcje.

Subuje i czekam na kolejne, powodzenia :piwo:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

GhostHound pisze: Myślałem, że będziesz kolejną osobą która "pochwali się" swoimi recenzjami nagrywanymi na mikrofonie za 20zł :E Jestem pozytywnie zaskoczony, bo materiał jest na prawdę dobrej jakości, postarałeś się :tak:
Dzięki :) Cieszę się, że się spodobało.
GhostHound pisze: Widać, że inspirowałeś się quazem, ale wiadomo "Jak zrzynać, to tylko od najlepszych." ;)
Nie zamierzałem nikogo naśladować, ale przyznam, że jako widz najbardziej cenię właśnie materiały quaza, więc pewnie podświadomie co nieco podłapałem. No i ostatecznie lubię go oglądać właśnie dlatego, że mam zbliżony styl. Ale myślę, że jak się już zbratam z mikrofonem, to zacznę też mówić bardziej naturalnie, "po swojemu", a nie wyćwiczonym tonem, podłapanym gdzieś w internecie.
GhostHound pisze: -ludzie oglądają recenzję najczęściej żeby sprawdzić czy warto kupić dany tytuł, więc jeśli zależy Ci na większej popularności, warto by było zadbać o nieco świeższe produkcje.
Zdaję sobie z tego sprawę, aczkolwiek jako bezrobotny student, który jeszcze teraz w wolnym czasie będzie się musiał zajmować kanałem na YT, jestem pod tym względem trochę ograniczony. Więc będę raczej celował w gry nieco mniej popularne, o których materiałów w sieci krąży mniej. Ewentualnie spróbuję jakichś wariacji na temat recenzji. Aczkolwiek trochę tych eurogabenów się zebrało, więc i pewnie duże i świeże gry też się od czasu do czasu pojawią :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Niezły debiut. Mówisz z sensem, masz miły dla ucha głos i dykcję. W zapchanym od tematów growych youtube'ie nie bedzie łatwo Ci się wybić, ale w formie hobbystycznej czemu nie. Powodzenia.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

kolorowoipozytywnie pisze: Niezły debiut. Mówisz z sensem, masz miły dla ucha głos i dykcję. W zapchanym od tematów growych youtube'ie nie bedzie łatwo Ci się wybić, ale w formie hobbystycznej czemu nie. Powodzenia.
Dzięki. Bardzo miło jest czytać takie komentarze ;)

Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat i wstawić moją drugą recenzję, jaką jest Watch_Dogs: Bad Blood. Tym razem starałem się mówić trochę wolniej, co, mam nadzieję, wyszło na dobre.
https://www.youtube.com/watch?v=qGHI-Rl0Yr4

Jak poprzednio, wszelkie opinie i wskazówki bardzo mile widziane :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

Lightning pisze:
kolorowoipozytywnie pisze: Niezły debiut. Mówisz z sensem, masz miły dla ucha głos i dykcję. W zapchanym od tematów growych youtube'ie nie bedzie łatwo Ci się wybić, ale w formie hobbystycznej czemu nie. Powodzenia.
Dzięki. Bardzo miło jest czytać takie komentarze ;)

Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat i wstawić moją drugą recenzję, jaką jest Watch_Dogs: Bad Blood. Tym razem starałem się mówić trochę wolniej, co, mam nadzieję, wyszło na dobre.
https://www.youtube.com/watch?v=qGHI-Rl0Yr4

Jak poprzednio, wszelkie opinie i wskazówki bardzo mile widziane :)

Całkiem fajnie, leci sub ;)
ODPOWIEDZ