Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Lui pisze: Kupiłem poprzedniego bundla Survive gdzie był Rust. Kolega wczoraj niestety nie zdążył kupić dla siebie i pytanie czy istnieje możliwość kupienia jeszcze gifta dla niego? Bo wiem, że można dopłacać do innych progów ewentualnie, ale nie widzę opcji dokupienia gifcika.
Survive trwa jeszcze przez tydzień, jest w zakładce obok indie bundle. Myślę, że kolega zdąży
No faktycznie, z tego nowego Killera to nawet jedna gra z łiszlista i 3 inne, które mnie zainteresowały, w nowym HIBie też jedna z łiszlista ale pozostałe już miałem.
Sprzedałem komuś na forum dubla z Indie Bundle 17, wysyłałem jako gift, kupujący twierdzi, że gift jest użyty. Nie wysyłałem linka nigdzie indziej. Pisać do supportu by wyśledzili mail, z którego był użyty gift czy coś innego? Jakby key był duplikatem to by było chyba bardziej prawdopodobne jako błąd po stronie Humble'a niż gift użyty.