Pomysły na nowe medale

Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

remike pisze: A może medal za najidiotyczniejszy pomysł na medal?
Medal za brak medali. Odbierany po przyznaniu pierwszego medalu :trollface:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

ale medal dla spamerów poza mydłem to też by się przydał :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

pytanie z innej beczki... dlaczego nie widać medalu za 9k ? Jest jakiś limit na wyświetlane medale?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

chyba właśnie na tym podobnych forach jest limit wyswietlania do 9 odznaczeń, ale może coś w opcjach forum da się zmienić
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Mogłyby być medale za leveł sztimowy :D - w sensie co 100 levli - i ogólnie możliwość wyboru wyświetlanych medali, skoro jest limit (prawdopodobnie)
Mnie by wystarczył jeden medal z levelem i jeden z ilością gier, po co mam się obwieszać nimi, jak generalicja ZSRR ;-) Wiadomo, że skoro mam medal 5K, to musiałem nazbierać wpierw 4K gier i tak aż do 500 :)

Oczywiście, jak ktoś "kce" wszystkie 9 mieć wyświetlonych, to jego prawo, nie oceniam ;-)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

To jak już rozważamy różne opcje, to może by tak usiąść do tematu i porządnie się za te medale wziąć. Kilka zaległych, chociażby za organizacje HH i podobnych akcji? Ale tak realnie to pewnie i tak nic z tego, bo nowy projekt jest na tapecie, a później będzie kolejny i kolejny...
Awatar użytkownika
VIP
Discord: #2540
Podziękował: 125 razy
Podziękowania: 1273 razy
Kontakt:

Furrak pisze: To jak już rozważamy różne opcje, to może by tak usiąść do tematu i porządnie się za te medale wziąć. Kilka zaległych, chociażby za organizacje HH i podobnych akcji? Ale tak realnie to pewnie i tak nic z tego, bo nowy projekt jest na tapecie, a później będzie kolejny i kolejny...

Nowe medale? Chyba nie myślisz o tym poważnie, że się pojawią? :E Od dawna postulowałem o zabezpieczenie działu z kodami przed sępami i botami z 0 postami i jak widać nic się nie zmienia ;) Sam tam wrzucam sporadycznie, bo szkoda sępów sokarmiać :macha:

Zapomnijcie że coś się zmieni :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

McSnake pisze: pytanie z innej beczki... dlaczego nie widać medalu za 9k ? Jest jakiś limit na wyświetlane medale?
Nie wiem, czy Twoja ranga ma sugerować, że masz jakieś konszachty z Administracją, ale jeśli tak - masz prostą drogę by się dowiedzieć :)
Wygląda na to, że zastosowany plugin (bo wątpię by medale były wbudowaną funkcjonalnością, choć może się mylę, używałem i "hackowałem" MyBB, nie mam doświadczeń z phpBB) pozwala na wyświetlenie tylko 3 rzędów medali (chyba, że to kwestia konfiguracji i ktoś mniej lub bardziej świadomie tak to ustawił).
Jeśli faktycznie czeka nas jakiś overhaul całego serwisu to pewnie nikt nie poświęci tych dosłownie pięciu minut na wprowadzenie poprawki ...

P.S.
chyba czas się zgłosić po kolejne medale, mam małe zaległości :P
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

McSnake pisze: pytanie z innej beczki... dlaczego nie widać medalu za 9k ? Jest jakiś limit na wyświetlane medale?
Jak pisałem do TomStonea, że trzeba robić medal na 9k to był zaskoczony, więc domyślam się, że nikt na etapie projektowania nie przypuszczał, że komuś uda się tak szybko osiągnąć tak dużą ilość gier w krótkim czasie :E
Xanthi pisze: Nowe medale? Chyba nie myślisz o tym poważnie, że się pojawią? :E Od dawna postulowałem o zabezpieczenie działu z kodami przed sępami i botami z 0 postami i jak widać nic się nie zmienia ;) Sam tam wrzucam sporadycznie, bo szkoda sępów sokarmiać :macha:

Zapomnijcie że coś się zmieni :trollface:
Wydaje mi się, że ten temat wciąż przyciąga sporą część nowych użytkowników, dlatego podejrzewam, że raczej w najbliższym czasie nic się nie zmieni.

Historia życia dla zainteresowanych:
Spoiler:pokaż
Zablokowany