Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
HB będzie podpisywać umowy ze znanymi streamerami, żeby zwiększyć grupę docelową klientów (wcześniej reklamowali skiny z CS:GO i zakłady, teraz będą reklamować HB )
Takie coś jak Ty napisałeś zezwoliłoby na kupowanie bundli ze swojego streama i oddawanie 100% kwoty na siebie
Czyli teraz oprócz zmniejszania na zero charity i humble tip, będę zmniejszał też pasek dla streamerów.
Ciekawe czy to developerów przyciągnie (dodatkowa reklama) czy odstraszy (domyślnie zmniejszone dochody z bundli, bo obstawiam, że mało kto w ogóle rozdziela samodzielnie)
Gdzie się dopłaca do bundla? Wchodzę na stronę tam gdzie mam swoje 3 gry(kupiłem próg za 1$), jednak nigdzie nie widzę opcji dopłaty(więc albo jestem ślepy, albo nie jestem tam gdzie trzeba).
Breaking Bread pisze: Gdzie się dopłaca do bundla? Wchodzę na stronę tam gdzie mam swoje 3 gry(kupiłem próg za 1$), jednak nigdzie nie widzę opcji dopłaty(więc albo jestem ślepy, albo nie jestem tam gdzie trzeba).
Masz taki napis nad kluczami do gier :
"Like what we're doing? Click here to increase your order amount!"
Azep pisze: Dzisiaj jest szansa na to że normalnie powinien być bundel, czy były jakieś informacje o tym że dopiero za tydzień ?
Co tydzień to samo pytanie... nikt nic nie wie wejdź sobie na stronę HB o 20 to będziesz wiedział albo obserwuj fejsa, twitter i inne media społecznościowe HB...