Jaką strzelankę FPP Single Player polecacie?
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
Grałem

Jakbym miał w to znowu zagrać to dzięki Painkiller Supernatural 2.0 czyli połaczenie PK+BooH oraz pozostałych painkillerów stworzone przez fanów (Redemption, Resurrection etc.) w jedno, ale ulepszone, usprawnione i zbalansowane, szczególnie Overdose pod względem amunicji.
Bonus - sekretne poziomy na bazie Necrovision.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Singularity, Medal of honor z 2010r. bioshock, crysis 1 i 2 moze ruszy, quake 4 wbrew pozorom calkiem niezly single, a jak cie piksele nie przerazaja to return to castle wolfenstein i quake 2, Stary dobry MoH pacific assault, spec ops the line tpp ale calkiem przyjemne, half life 2 i oba dlc, battlefield bad company 2 powinna ruszyc na srednich, Rage.
Może niekoniecznie typowy FPS jaki bys sobie zyczył, ale polecam Fallout New Vegas, niewymagająca grafika, wciągająca fabuła ze swietnymi dialogami i decyzjami na setki godzin zabawy, a postrzelac sobie mozna : )
Polecam Deus Ex: Human Revolution, świetna gra, szczególna satysfakcja jak przechodzisz wszystko po cichu.
Sam mam 8600 GTS, nie znam się na kartach ale chyba jest słabsza od twojej i grałem na niej na niskich lub średnich w:
Bioshock 1,2, Infinite,
Cod Mw 1,3 ; Cod Black ops
Rainbow Six Vegas 2
Crysis 1,2
Call of Juraez 1 i Gunslinger
Borderlands 2
Wolfenstein
Wszystkie te gry chodziły mi płynnie i wszystkie z nich gorąco polecam, bo są to świetne shootery.
Sam mam 8600 GTS, nie znam się na kartach ale chyba jest słabsza od twojej i grałem na niej na niskich lub średnich w:
Bioshock 1,2, Infinite,
Cod Mw 1,3 ; Cod Black ops
Rainbow Six Vegas 2
Crysis 1,2
Call of Juraez 1 i Gunslinger
Borderlands 2
Wolfenstein
Wszystkie te gry chodziły mi płynnie i wszystkie z nich gorąco polecam, bo są to świetne shootery.
Soldier of fortune 3
Return to castle wolfenstein
Timeshift
Unreal II
Half Life 1 i 2
DOOM 3
Quake 4
FEAR 1-3
Operation Flashpoint
Postal 2
Serious sam 1 i 2
Splinter cell
Rainbow six
Ghost recon
Ubersoldier
Return to castle wolfenstein
Timeshift
Unreal II
Half Life 1 i 2
DOOM 3
Quake 4
FEAR 1-3
Operation Flashpoint
Postal 2
Serious sam 1 i 2
Splinter cell
Rainbow six
Ghost recon
Ubersoldier
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Ja jeszcze dorzucę Medal of Honor (2010) i Medal of Honor Airborne, w obie grało mi się bardzo dobrze, choć do poziomu CoDa trochę brakuje. Jeśli miałbyś ochotę na nieco taktyki warto sprawdzić serię Brothers in Arms, aczkolwiek dwie pierwsze części mocno się zestarzały, toteż radziłbym od razu sięgnąć po Hell's Highway.
- Podziękował: 106 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars: Republic Commando
Star Wars: Battlefront (2004)
Star Wars: Battlefront II
Fallout 3
Aquanox
Necrovision
Necrovision Lost Company
Jericho
Far Cry 1,2
Red Faction Guerrilla
Dark Messiah of Might and Magic
Prey
Frontlines Fuel of War
...
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars: Republic Commando
Star Wars: Battlefront (2004)
Star Wars: Battlefront II
Fallout 3
Aquanox
Necrovision
Necrovision Lost Company
Jericho
Far Cry 1,2
Red Faction Guerrilla
Dark Messiah of Might and Magic
Prey
Frontlines Fuel of War
...
W Jedi Academy masz kilka broni palnych, wiadomo, że w samym gameplayu nie strzelamy tak dużo jak w Jedi Outcast, ale też nie przesadzajmy. W Dark Messiah masz z kolei czary. Jasne, wiadomo, że esencją tych gier jest mechanika walki wręcz, ale nie przesadzajmy, tryb FPS się zgadza a to są akurat wartościowe polecenia, bo niektórzy nawet nie patrzą na wymagania gier i konfigurację założyciela tematu i polecają co wlezie.
- Podziękował: 106 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Od 2006 i 2003 ;P
W Jedi Academy możemy włączyć widok z pierwszej osoby i jest dostępne 9 broni dystansowych + moce (np. błyskawice mocy).
A w Dark Messiah są łuki i różne czary.
PanKracy nie sprecyzował jakie to mają być strzelanki fpp (bo gry w których strzela się z łuku też mogą się do tego zaliczyć).
A jakiego masz Windowsa?