Znowu bzdura, gry to towar masowy, więc najzwyczajniej w świecie Valve wolałoby sprzedać taniej, ale więcej, więc ergo w ostatecznym rozrachunku zarobiłoby więcej i dodatkowo większość zakupów odbywałaby się bezpośrednio poprzez sklep Valve omijając pośredników sprzedających klucze.Liga pisze: Zatem im drożej sprzedają, tym więcej zarabiają na sztuce. Kapujesz?
A Rosji taniej sie opłaca, bo taniej wystawia wydawca, więc vlave sprzedaje taniej.
Nie będę więcej pisał, bo chyba za trudne tematy poruszamy.
Nikomu sie nie podobają wysokie ceny gier w Polsce, ale naskakiwanie na wszystko wokół, bo ja chce mieć tanio jest zaiste bardzo dojrzałe i typowo Polskie.
Ostatnie zdanie mnie całkowicie rozłożyło, wiesz na jakiej stronie w ogóle jesteś? Przecież to chyba logiczne, że tutaj wszyscy liczą na jak najmniejsze ceny. Mnie szczerze mówiąc nie obchodzi to, że 1C czy tam inny dystrybutor nie potrafią wynegocjować sobie lepszych cen w Polsce, bo ja interesującą mnie grę i tak kupię w sklepie spoza Polski tudzież od handlarza ze wschodu, ale szkoda mi tych wszystkich ludzi, którzy nie znają alternatyw i dają się kroić na każdym kroku.
PS. Jeszcze piszesz, że gry w Polsce są tanie, myślę, że tutaj wszyscy powinni zakończyć z Tobą dyskusję, bo chyba wszyscy na tym forum wiedzą, że polskie ceny gier są w zasadzie na tym samym poziomie co na zachodzie, a już porównując nasze pensje z tymi zachodnimi to gry w Polsce faktycznie są towarem luksusowym.