Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
jak dobrze pamiętam "najpierwsze" zapowiedzi dotyczące monthly - mogą one zawierać również gry bundlowane, nie bijcie jak wczoraj, jeśli się mylęRaffael pisze: ...
I'm a freelancing 3D artist from Falköping, Sweden. Part of Crows, Crows, Crows and have worked on games like The Stanley Parable, The Beginner's Guide, and "Dr. Langeskov, The Tiger and the Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist"
Czyli spodziewam się The Beginner's Guide bo The Stanley Parable już było kilka razy bundlowane przez Humble a Dr. Langeskov jest darmowy.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Pudła chyba zawsze występuję w tej liczbie, ale liczba gier ujawnianych na końcu stała nie jest (znaczy w dwóch ostatnich miesiącach było tak jak mówisz, ale z kolei w maju dodatkowych tytułów było 7, a nawet 8 z Humble Original. W lutym z drugiej strony doszło tylko pięć, chociaż grafika pokazywała Alien Isolation i sześć innych).
Ale to tylko takie bezcelowe gdybanie. Jak dla mnie mogłyby być tylko dwie lub trzy dodatkowe, byleby sobą coś prezentowały. Nie każdy musi się cieszyć z paki wyładowanej platformówkami w 2D.
Ale to tylko takie bezcelowe gdybanie. Jak dla mnie mogłyby być tylko dwie lub trzy dodatkowe, byleby sobą coś prezentowały. Nie każdy musi się cieszyć z paki wyładowanej platformówkami w 2D.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
W poprzednim miesiącu żadna gra nie była platformówką w 2D, ale i tak wszyscy na tamten miesiąc narzekali 
A tak na serio - został 1 dzień, tyle jeszcze doczekamy, nawet jeśli w tym tygodniu nie było nowego bundla

A tak na serio - został 1 dzień, tyle jeszcze doczekamy, nawet jeśli w tym tygodniu nie było nowego bundla

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Dadzą rpg,strategię + dungeon crawlera or rouge like , którego nie mam i reszta mi zwisa::P Może brak wtorkowego oznacza wycięcie 1-3 dobrych gier i zastąpienie nimi badziew z monthly (później i tak dadzą je ponownie we wtorkowym). Takie zagranie jest , chyba calkiem możliwe.
@tomzacz
Poprzedni to był najlepszy dotychczasowy bundel (miałem tylko 1 grę z niego).
@tomzacz
Poprzedni to był najlepszy dotychczasowy bundel (miałem tylko 1 grę z niego).
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
@warhameron Mi tam tamten miesiąc średnio podpasował
No ale TIS-100 w Monthly <3 Satellite Reign i Kentucky Route Zero też spoko.
Ale generalnie ludzie raczej narzekali. Mi najbardziej podobał się z tych co miałem... Majowy. Po prostu lubię indyki i shmupy

Ale generalnie ludzie raczej narzekali. Mi najbardziej podobał się z tych co miałem... Majowy. Po prostu lubię indyki i shmupy