Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Plus za dolara w 1 tygodniu dostawaliśmy potem za darmo BTA, czyli stos dobrych gier za marne grosze. Bundli z opadem szczeny cena/jakość i rekordową sprzedażą nie widzieliśmy już jakoś od czasów bundla od EA a wcześniej THQ. W "ostatnim" okresie pierwszy Star Wars bundle jeszcze dawał radę, ale jednak tam BTA było w cenie Monthly, więc 2 razy więcej niż przeciętnie.
Na rynku bundlowym Killer Bundle od Bundlestars potrafią robić większe wrażenie.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Za niedługo strony z bundlami nie nadążą zbierać w paczki tych śmiecio-indyków i ich sprzedawać, od 2012 (start greenlight) liczba gier wydanych na steam co roku się podwaja. Nie zdziwiłabym się jakby w tym roku pojawiło się z 9k śmieci "who's our daddy" czy coś w ten deseń (jest dopiero sierpień, a na Steam już jest 4,5k nowych produkcji):
Spoiler:pokaż
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Za centa jeśli dobrze pamiętam można było dorwać klucze steam chyba tylko do HiB 4 (wiem bo to mój pierwszy bundel który kupiłem), ale jak później to raczej obstawiam że dolara trzeba było zapłacić żeby otrzymać klucze steam jak i bonusy. Odnośnie bonusów to chyba zostały one przetransportowane z pierwszego progu do drugiego po fali hejtów podczas Humble Origin Bundle kiedy Humble/EA nie dodała bonusów "humblowym" zwyczajem we wtorek a dopiero w środę (oczywiście jeśli dobrze pamiętam właśnie następny bundel miał już bonusy w drugim progu).
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Na Twitterze Jan Willem Nijman ogłosił, że Disc Room będzie częścią Humble Montlhy na sierpień.
https://twitter.com/jwaaaap/status/760581235945181185
Nie jest to nic zaskakującego, ale ciekawe jest to (co zauważył użytkownik Steamgifts: TU), że Andreas Jörgensen (Crows Crows Crows) odpisał mu, że są w tym samym bundlu czyli jakaś gra przez niego współstworzona będzie częścią paczki:

Info z jego strony:
I'm a freelancing 3D artist from Falköping, Sweden. Part of Crows, Crows, Crows and have worked on games like The Stanley Parable, The Beginner's Guide, and "Dr. Langeskov, The Tiger and the Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist"
Czyli spodziewam się The Beginner's Guide bo The Stanley Parable już było kilka razy bundlowane przez Humble a Dr. Langeskov jest darmowy.
https://twitter.com/jwaaaap/status/760581235945181185
Nie jest to nic zaskakującego, ale ciekawe jest to (co zauważył użytkownik Steamgifts: TU), że Andreas Jörgensen (Crows Crows Crows) odpisał mu, że są w tym samym bundlu czyli jakaś gra przez niego współstworzona będzie częścią paczki:

Info z jego strony:
I'm a freelancing 3D artist from Falköping, Sweden. Part of Crows, Crows, Crows and have worked on games like The Stanley Parable, The Beginner's Guide, and "Dr. Langeskov, The Tiger and the Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist"
Czyli spodziewam się The Beginner's Guide bo The Stanley Parable już było kilka razy bundlowane przez Humble a Dr. Langeskov jest darmowy.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Było mówione o pierwszych humblach a HIB4 był dopiero ósmym z kolei, więc nadal jest prawdą, że początkowe humble były za obojętnie jaką cenę (centa) za wszystko.Awiaton pisze: Za centa jeśli dobrze pamiętam można było dorwać klucze steam chyba tylko do HiB 4 (wiem bo to mój pierwszy bundel który kupiłem), ale jak później to raczej obstawiam że dolara trzeba było zapłacić żeby otrzymać klucze steam jak i bonusy. Odnośnie bonusów to chyba zostały one przetransportowane z pierwszego progu do drugiego po fali hejtów podczas Humble Origin Bundle kiedy Humble/EA nie dodała bonusów "humblowym" zwyczajem we wtorek a dopiero w środę (oczywiście jeśli dobrze pamiętam właśnie następny bundel miał już bonusy w drugim progu).