wewnetrzna cebula mowi mi ze to nie jest az tak zacny deal jak kupowania 1$ progu dla 10% kuponiku dla nowych kont ....Raffael pisze: W nadchodzącym Humble Monthly dodatkową grą będzie Disc Room: https://www.youtube.com/watch?v=muJoumveLDE
A oprócz tego Humble wprowadza subskrypcje na dłuższe okresy:
1 miesiąc = $12/miesiąc
3 miesiące = $11.67/miesiąc
6 miesięcy = $11.17/miesiąc
12 miesięcy = $11/miesiąc
Tym samym, przy 12 miesiącach jeden miesiąc wychodzi gratis.
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 455 razy
- Kontakt:
o tym samym pomyślałem, ale nawet jeśli nie brać pod uwagę tzw. 'cebuli', to w przeciągu tych 12 miesięcy na pewno się trafią przynajmniej ze 3 miesiące kiedy gra główna w żaden sposób nie zainteresuje subskrybenta, taki słaby deal raczej. ;xcort3x pisze:wewnetrzna cebula mowi mi ze to nie jest az tak zacny deal jak kupowania 1$ progu dla 10% kuponiku dla nowych kont ....Raffael pisze: W nadchodzącym Humble Monthly dodatkową grą będzie Disc Room: https://www.youtube.com/watch?v=muJoumveLDE
A oprócz tego Humble wprowadza subskrypcje na dłuższe okresy:
1 miesiąc = $12/miesiąc
3 miesiące = $11.67/miesiąc
6 miesięcy = $11.17/miesiąc
12 miesięcy = $11/miesiąc
Tym samym, przy 12 miesiącach jeden miesiąc wychodzi gratis.
Sam w tym miesiącu np. nie brałem monthly, bo gra główna to żart, a pewnie i tak kasę wydali sporą na wprowadzenie black ops do monthly, a brałem wszystkie oprócz pierwszego dotychczas.