[CS:GO] Tematyczny Hyde Park

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

dziękuje za pomoc z kontem prime... i muszę powiedzieć, że ten system naprawdę działa... Wczoraj 7 meczy w tym 3 razy trafiłem na ludzi którzy trollowali, a dwa razy na cheaty (w tym pierwszy typ strzela w ziemię, a cała drużyna obrywa heady, a drugi raz natomiast typ ma kręci się 100 km/h i zabija wszystkich). Dzisiaj po ustawieniu prime na 5 map tylko jeden hard-troll i to jeszcze udało się zremisować..
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Gdzie najlepiej kupować kluczyki do skrzynek prócz rynku steam? Na daną chwilę interesuje mnie kluczyk do Skrzynki Cienia.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

allegro, ebay z reguły sprzedają je za 75-80% ceny na steam
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Opskins, gameflip
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

warhameron pisze:
Lonardi pisze: "Opcja usuwania członków drużyny była przez ciebie nadużywana w ostatnich meczach"
Co za geniusz wymyślił, żeby za to karać. :twisted: Pierwszą miałem bodajże 2h i trafiło na taki mecz, że jakiś rusek nie dawał grać, więc musieliśmy go wywalić i teraz mam 24h, a chciałem dzisiaj pograć. ;x
Ktoś widzi sens tej blokady?
I czy wie ktoś na jakiej zasadzie to działa?
jest sens. Wiele razy inteligentni inaczej wywalali innych tuż przed końcem meczu (wygrywanego). Gówniarzy może to nie boli, ale jak się ma godzinkę na CS GO (i w dodatku misja z operacji) to jest to bardzo uciążliwe i zniechające. Imo za bezpodstawne wywalenie powinny być surowsze kary.
A najgorsze są bachory drące mordy po jakiemuś tam, a jak się je upomina, to od razu wysyłają głosowanko, żeby cię wywalić, mimo że się jest najlepszym w drużynie, ale przeszkadza im się w rozmowie... Powinni usprawnić to głosowanie jakoś.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2016, o 20:03 przez WileTheBest, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Niby jak usprawnić głosowanie? Test inteligencji? :D 5 szybkich pytań jak nie odpowiedz to głosowanie jest na twoją niekorzyść :E Jedyne rozwiązanie - grać w pięciu. I to w sumie tyle, bo na dłuższą metę każdy to zrozumie, że grać z randomami to porażka. Ogólnie lepiej, żeby była możliwość wyrzucania niż jakby mieliby jej się pozbyć. Wczoraj na Faceit trafiłem na przygłupa z Polski co zaczął wszystkich wyzywać i pluć się, że nic nie gramy - gość zamykał, a celownikiem jeździł po ziemi i grał wiertarą. Oczywiście potem zaczynał pisać na czacie gdzie jesteśmy podczas save'owania, żeby tylko wszystkim uprzykrzyć życie. Jak dostał parę słów prawdy to oszołom się z tego śmiał i jeszcze twierdził, że psuje rozgrywkę innym, bo może. Potem chodził z nożem i ciągle przede mną spamował, więc nie mogłem grać. Reasumując: stracone pół godziny, bo mecz można poddać różnicą 10ciu rund najszybciej. Gościa nie da się wykickować, bo Faceit nie pozwala ani go zabić, żeby nie przeszkadzał.

Wszystko jest dla ludzi, ale jak dorwą się do głosowania oszołomy to nic z tego nigdy dobrego nie wyjdzie. Usprawnić to można jedynie poprzez sprawdzanie historii ostatnich gier - jak ktoś gra z tymi samymi ludźmi we 4rech i dla zabawy wyrzuca parę razy tego piątego randoma to szybki ban na miesiąc. Pytanie, czy Valve chce się to robić, skoro w tej grze jest masa innych niepoprawionych bugów. Chociaż czasem goście specjalnie nic nie grają i miałem takie przypadki, że po wyrzuceniu gościa dało się wygrać mecz, mimo że było z 5 rund w plecy.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Jak już o głosowaniu mowa, to czy zmieniali coś ostatnio odnośnie głosowania? Pamiętam, że przy turniejowych w ostatniej rundzie do zwycięstwa nie można było już ludzi wyrzucać, a ostatnio miałem sytuację jak drużyna przeciwna wyrzuciła kogoś.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Jak już o głosowaniu mowa, to czy zmieniali coś ostatnio odnośnie głosowania? Pamiętam, że przy turniejowych w ostatniej rundzie do zwycięstwa nie można było już ludzi wyrzucać, a ostatnio miałem sytuację jak drużyna przeciwna wyrzuciła kogoś.
A ja w sumie nie wiem jak dawno (może miesiąc temu) właśnie miałem sytuację, że było głosowanie za wyrzuceniem gracza już po otrzymaniu doświadczenia i broni/skrzynek :) A mnie osobiście się zdarzyło, że wywaliło mnie z meczu na dwie albo trzy rundy przed zakończeniem i już nie mogłem wrócić (z powodu internetu). Następnym razem wchodząc na cs'a zauważyłem zmianę na plus z doświadczeniem i skrzynką (tak mi się wydaje, mam nadzieję, że ktoś też potwierdzi, bo tak miałem tylko raz i może ze 3 miesiące wstecz), więc może również wyrzuceni gracze na mniej niż 3/5 minut do zakończenia meczu też otrzymają bonusy w postaci doświadczenia i przedmiotu mimo braku ich przy podsumowaniu meczu?
Awatar użytkownika
Predator
Discord: #7239
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Te nowe dźwięki irytują :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Darien pisze: Te nowe dźwięki irytują :E
Nie Tylko Ciebie, jak pierwszy raz PM uslyszalem to malo z krzesla nie spadlem
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

A kto komu każe z dźwiękami grać... :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

A mnie się podobają nowe dźwięki :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Niemcy to śmieszny kraj. Zamiast powiedzieć w prost, że ataki są spowodowane przez terrorystów, to wymyślają coraz to głupsze rzeczy. Mieliśmy już, że "zabił, bo był w depresji" to teraz się szykuje "zabił, bo grał w brutalne gry" i jak zwykle zawsze cs :roll: . Ciekawe czemu nie banują brutalnych filmów, które niejednokrotnie mają znacznie większą przemoc.
http://www.purepc.pl/rozrywka/eleague_m ... odu_atakow
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Tego można było się spodziewać po nich... Trochę to rozumiem...
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

DreamerDream pisze: Niemcy to śmieszny kraj. Zamiast powiedzieć w prost, że ataki są spowodowane przez terrorystów, to wymyślają coraz to głupsze rzeczy. Mieliśmy już, że "zabił, bo był w depresji" to teraz się szykuje "zabił, bo grał w brutalne gry" i jak zwykle zawsze cs :roll: . Ciekawe czemu nie banują brutalnych filmów, które niejednokrotnie mają znacznie większą przemoc.
http://www.purepc.pl/rozrywka/eleague_m ... odu_atakow
Niech wydadzą specjalną wersję dla niemców, wtedy nie będzie problemu ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Ale piękny finał w wykonaniu VP!!! GODNEO I GODSNAX zmiażdżyli!!
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ma ktoś może linka do finałowego meczu VP?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

emy
Awatar użytkownika
emy
Łowca
Kontakt:

Bug ze spawnem poza respem na meczach turniejowych gdy dołączymy do gry w trakcie trwania freeze timu pojawił się po ostatniej aktualizacji? Jakie tego konsekwencje gdy korzystał z tego członek drużyny? Unieważnienie meczu?
ODPOWIEDZ