World in Conflict: Complete Edition / The Settlers 7 - Uplay

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam. Ostatnio nie udało mi się aktywować sposobem z waszej strony gry Call of Juarez: Więzy Krwi (pudełkowa wersja, premierowa) no i mam wątpliwości czy taki World in Conflict: Complete Edition się aktywuje http://allegro.pl/nowa-world-in-conflic ... 07460.html . Ten Uplay jest dziwny, więc nie wiadomo.

Mam również drugie pytanie - czy opłaca kupić się grę The Settlers 7 http://allegro.pl/nowa-the-settlers-7-d ... 10853.html gorzej bo to wersja bez dodatków :/
Złota Edycja jest kompletnym wydaniem The Settlers 7. W stosunku do podstawowej wersji dostaniesz dodatkowo 13 ekskluzywnych map (6 dla trybu wieloosobowego, 7 dla jednoosobowego), tuzin nowych budynków, 30 nowych lokacji i dodatkowe elementy dekoracyjne.
Trochę dodają te pakiety, nie sądzicie? Na Uplayu dodatku drogie w cholerę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Ostatnio na Uplayu idzie dodawać gry bez żadnych sposobów (klik w zębatkę po prawej do góry i activate product).

Mam tę grę z buga (i Settlers 7 też), na początku miałem ją jako download, a niedawno dodała mi się do konta na Uplayu, więc z tego wnioskuję, że najprawdopodobniej wersja pudełkowa się przypisze.
Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

No właśnie ten CoJ: Więzy Krwi nie podszedł, pisałem do Ubi, a oni... żeby pisać do Steama <lol2> beczkę miałem niezłą. OK dzięki za info.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

A Więzy Krwi nie przypadkiem NIE wymagał ANI steam Ani Uplay (czytaj: był DRM-Free / z innym DRMem)?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

DRM free możliwe, skoro żadnych cracków nawet do tego nie było co sugerowałby rownież opis z gamecopyworld.
ODPOWIEDZ