Witam.
Czy istnieją jakieś keyshopy lub coś w rodzaju gama-gama z grami na PS3 czy jednak zostaje tylko Amazon, PSN i inne molochy?
Tanie gry na PS3?
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
Na G2A czasami są jakies klucze na PS3 - w tej chwili jednak tanio jest tylko Sly Collection, 16 zł.
Dla mnie w PSN jest wystarczająco tanio - w sklepie z grami używanymi w moim mieście gry są co najmniej 2x droższe niż na promocjach w PSN (nie mówiąc o grach japońskich, te w pudełkach to już w ogóle rarytas dla najbogatszych).
Dla mnie w PSN jest wystarczająco tanio - w sklepie z grami używanymi w moim mieście gry są co najmniej 2x droższe niż na promocjach w PSN (nie mówiąc o grach japońskich, te w pudełkach to już w ogóle rarytas dla najbogatszych).
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
W tej chwili na PS Store polskim Uncharted 1 jest za 21 zł, a 2 i 3 chy a po 29. God of Wary mają bardzo niską cenę bez obniżek na US PSStore, GoW Wstąpienie jest za 10$, tak samo Origins Collection. Demon's Souls dopiero było na polskim sklepie za bodajże 21 zł (na japońskiej wyprzedaży), a CoDa 3 chyba w ogóle nie ma w cyfrowej dystrybucji.
BTW. Nie nazwałbym CoDa 3 hitem
BTW. Nie nazwałbym CoDa 3 hitem

- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Najlepszym rozwiazaniem jest regularnie przegladac OLX z twojej miejscowosci - dzial z grami - na wszystko trafisz tam bez problemu oraz po taniosci 
Obecnie polecam tez wyprzedaz na stronie CDP, jest pare dobrych gierek w niezlej cenie, szczegolnie Destiny GOTY, taniej nigdzie nie znajdziesz

Obecnie polecam tez wyprzedaz na stronie CDP, jest pare dobrych gierek w niezlej cenie, szczegolnie Destiny GOTY, taniej nigdzie nie znajdziesz

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
To Destiny to w ogóle nie moja bajka. Doliczcie zawyżone koszty wysyłki przy 60% aukcji i wyjdzie 40zł za grę, co przy PC jest dużą kwotą
. Za 40zł to ja kupiłem 7 gier typu Call of Juarez WW Pack, Oblivion GOTY, cała seria BiA 

- Kontakt:
A ja wlasnie uwielbiam kupowac pudelka, oczywista rzecz okazyjnie
do tego OLX nadaje sie perfekcyjnie
Destiny jest przewspaniale, ale trzeba lubic takie klimaty - polaczenie Mass Effecta i Borderlands. Gra epopeja, wielka, epicka i urzekajaca rozmachem oraz klimatem. Ludzie na sama podstawke i dodatki byli w stanie wydawac po 470-600zl, a teraz calosc w tak okazyjnej cenie

Destiny jest przewspaniale, ale trzeba lubic takie klimaty - polaczenie Mass Effecta i Borderlands. Gra epopeja, wielka, epicka i urzekajaca rozmachem oraz klimatem. Ludzie na sama podstawke i dodatki byli w stanie wydawac po 470-600zl, a teraz calosc w tak okazyjnej cenie

- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
O to Serafek Mi oczy otworzyłeś, nie wiedziałem że na PS store są takie przyzwoite ceny, faktycznie wysyłka z alledrogo się nie opyla. A własnie przyszła dostawa 7 pudełek exclusive'ów :/ Ale na razie i tak mam internet z limitem i nawet ps3 nei podłączałem, wiec pudełka się nie marnują. Na przyszłość dobrze wiedzieć 

- Kontakt:
Tak, tylko to nie sa ceny regularne, trzeba pilnowac kiedy jest promo na PSNie, czesto lub zazwyczaj wlaczaja nowe promocje we srody lub z roznych okazji jak np. Wielkanoc, koniec wakacji, Boze Narodzenie i wtedy faktycznie jest nawet 75% taniej
Obecnie tez trwa jakas tam wyprzedaz.