Origin/EA Desktop/EA app - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 9 razy

Grzmot pisze:
Fj00b pisze: Kiedyś faktycznie miał, ale obecnie nie widzę takiej możliwości, po prostu po wpisaniu klucza gra od razu dodaje się do konta. Nawet ostatnio z jakimś kluczem sprawdzałem, co nie wiedziałem czym jest.

Teraz tak to wygląda jak tutaj na filmiku:

https://www.youtube.com/watch?v=jd90BCd4T6Q

Kiedyś owszem, było tak jak na Origin.
Rzeczywiście jest tak jak mówiłeś,aktywowałem na Uplay Might & Magic X Legacy ;D Zwracam honor,ale pamiętam że jakoś w marcu aktywowalem jakąś gierke i miałem możliwość cofnięcia,dlatego tak się kłóciłem ;D
Spoko. :D

Pamiętam, że mnie tak tknęło jak w komentarzach o grze niespodziance ktoś pisał, że FC Primal wygrał (tzn. klucz nieoznaczony) i żałował, że aktywował sobie, bo nie zagra pewnie nigdy, a gra sporo warta. Właśnie wtedy też sprawdziłem czy faktycznie na uplay nie ma tej możliwości sprawdzenia. :(
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Na Origin można pograć w tego najnowszego Need For Speeda przez 10 godzin za darmo:
https://www.origin.com/en-pl/store/free-games/trials
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Nadchodzą nowe gry, sprawdź co Cię czeka...taki napis wita na Origin Access i są wymienione: Crysis, Crysis 2, Crysis 3, Jade Empire, Plants vs Zombies, Plants vs Zombies Garden Warfare 2. Można się domyślać, że zostaną dołączone, podobnie jak w przypadku Garden Warfare 2 na EA Access, pod koniec miesiąca.
Awatar użytkownika
Łowca

czy na origin ru lub meksykanskim platność kartą lub paypalem teraz przechodzi czy nie da rady?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Proximus pisze: czy na origin ru lub meksykanskim platność kartą lub paypalem teraz przechodzi czy nie da rady?
Wczoraj kupiłem mirror's edge catalyst na ruskim originie za ok 78 PLN przez polskiego paypala, więc wszystko jest ok.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

EA ma jakieś problemy z serwerami, że nie można do niektórych stron się zalogować?
Awatar użytkownika
Łowca

Na to wygląda. Od godziny nie mogę się zalogować na klienta i na stronie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

Don_DaRiO pisze:
Proximus pisze: czy na origin ru lub meksykanskim platność kartą lub paypalem teraz przechodzi czy nie da rady?
Wczoraj kupiłem mirror's edge catalyst na ruskim originie za ok 78 PLN przez polskiego paypala, więc wszystko jest ok.
Czy aby kupować na ryskim orginie należy założyć nowe konto czy też można wykorzystać obecne, ale zalogować się z ruskiego ip aby mieć ceny w rublach?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

forby pisze:
Don_DaRiO pisze:
Czy aby kupować na ryskim orginie należy założyć nowe konto czy też można wykorzystać obecne, ale zalogować się z ruskiego ip aby mieć ceny w rublach?
Musisz mieć ustawioną hole (albo inny vpn) na rosję, wybierasz grę (ceny są w rublach), logujesz się na własne konto i wybierasz płatność paypal. Po opłaceniu gra pojawia się w twojej bibliotece i możesz grać. Natomiast jeśli masz wykupiony origin access to masz dodatkowe 10% zniżki.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

A miał ktoś kiedyś problemy kupując tak gry? coś zostało komuś usunięte?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

YYYY.... ze tak powiem kupilem wlasnie podstawke BF1 edycja zwykla, Hola na Rosje, Paypal polski, dostalem potwierdzenie, widze gre w Origin, kasy nie pobralo z Paypal ?!?! WTF
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Z czego co widzę to Origin wkrótce całkowicie zmieni swój wygląd w aplikacji.
http://simsvip.com/2016/07/28/origin-be ... -new-look/
Awatar użytkownika
Predator
Discord: #7239
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Yyy ten tego rozumiem że dema Fify 15 już nie idzie pobrać z Origina? Bo albo nie widzę albo usunęli tą możliwość.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

U mnie jest w zakładce "Wersje demo i beta".
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Owszem wiem że jest ale po naciśnięciu pobierz nic się nie dzieje niestety tylko przekierowuje mnie na zakładkę "Moje Gry" :?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

A sprawdzałeś czy nie masz tytułu dodanego do konta tylko np dodało ci do ukrytych albo masz jakiś tryb wyświetlania tylko zainstalowanych gier?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Kurde jest , jesteś wielki :piwo: W zakładce ukryte to było :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Jak dla mnie widok biblioteki w Origin jest w tym momencie tragiczny, mam nadzieję że w nowym UI będzie lepiej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Kontakt:

Origin to w ogóle się nie rozwija, jeśli chodzi o klienta... odkąd zacząłem go używać kilka lat temu, wygląda tak samo... Może ta nowa aktualizacja wprowadzi jakiś postęp i doda przydatne funkcje :)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

MSKOTOR pisze: Jak dla mnie widok biblioteki w Origin jest w tym momencie tragiczny, mam nadzieję że w nowym UI będzie lepiej.
Kiedy mają nowe UI dać?
ODPOWIEDZ