Amazon.com
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Mam problem. Na mojej karcie wszystko poszło sprawnie, zakupiłem AC: Unity. Chciałem wziąć jeszcze Diablo III na kartę mamy. Założyłem nowe konto, zapisałem się do obu usług, z tym że przy Audible wyskoczyło mi, że ta promocja obowiązuje tylko dla nowych, a przecież konto mam nowe. Nie dostałem 10 dolców, w dodatku gdy chcę anulować obie subskrypcje, to przy Prime pokazuje, że zostanie aktywowana wkrótce, a przy Audible w ogóle nie ma opcji anulowania. Usunąłem kartę, czy wobec tego środki nie będą pobrane po miesiącu, czy trzeba to jakoś anulować? Proszę o pomoc, co mam zrobić.
- Discord: Danteveli#6257
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy ktoś o tym pisał już ale jest jeszcze mobilna apka amazon i mają jakiś system referali, że pierwszy zakup z niej premiowany jest kuponem na 5$. Może ktoś sprawdzał czy da się wykorzystać te 10$ które dają i kupić coś przez apkę by następnie dostać dodatkowe 5$?
Nie podaję linku do apki bo musiałem wygenerować go w telefonie i z tego co widzę to ma to referala w sobie a takie bajery są na łowcach niedozwolone.
Edit: Sprawdziłem to i działa.
Nie podaję linku do apki bo musiałem wygenerować go w telefonie i z tego co widzę to ma to referala w sobie a takie bajery są na łowcach niedozwolone.
Edit: Sprawdziłem to i działa.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Co do aplikacji mobilnej.
Jeżeli wpiszesz sobie czyjś kod ref i zostanie zaakceptowany (może być weryfikacja nr telefonu - krajowa komórka przechodzi bez problemu, dostaje się smsa z kodem) to dostaniesz kupon $5 na zakupy powyżej $10, nie łączy się on z innymi kuponami/zniżkami, sam kod możesz wykorzystać przy zakupach przez przeglądarkę.
Żeby osoba polecająca (której ref kod wpisałeś) dostała kupon na $5 trzeba zrobić zakupy przez aplikację za prawdopodobnie min $10 (przy $9.99 kodu do tej pory nie ma, albo nie dotyczy to produktów cyfrowych lub są inne ograniczenia).
Za pierwsze zalogowanie się przez aplikacje mobilną też powinno się dostać $5, ale na ew. otrzymanie tych dodatkowych kuponów trzeba czekać nawet kilka dni.
Jeżeli wpiszesz sobie czyjś kod ref i zostanie zaakceptowany (może być weryfikacja nr telefonu - krajowa komórka przechodzi bez problemu, dostaje się smsa z kodem) to dostaniesz kupon $5 na zakupy powyżej $10, nie łączy się on z innymi kuponami/zniżkami, sam kod możesz wykorzystać przy zakupach przez przeglądarkę.
Żeby osoba polecająca (której ref kod wpisałeś) dostała kupon na $5 trzeba zrobić zakupy przez aplikację za prawdopodobnie min $10 (przy $9.99 kodu do tej pory nie ma, albo nie dotyczy to produktów cyfrowych lub są inne ograniczenia).
Za pierwsze zalogowanie się przez aplikacje mobilną też powinno się dostać $5, ale na ew. otrzymanie tych dodatkowych kuponów trzeba czekać nawet kilka dni.
Co jesli mam 2 karty debetowe, wykorzystalem na poprzedniej promocji jedna z ktorej uzywam a chce teraz wykorzystac druga na ktorej nie ma zadnych srodkow, ale nie moge tego zrobic? Czy zeby moc pomyslnie dostac ta znizke, musi byc przynajmniej to 1zl na karcie dostepne?
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Witam,
Może i było zadawane to pytanie ,ale czy na amazonie obsługiwana jest karta debetowa tzn. visa electron?
W zakładce z kartami jest opcja debit card,zastanawiam się czy by poszło ;p
Może i było zadawane to pytanie ,ale czy na amazonie obsługiwana jest karta debetowa tzn. visa electron?
W zakładce z kartami jest opcja debit card,zastanawiam się czy by poszło ;p
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Większość powinna działać, na pewno ta z mbanku (aczkolwiek trzeba zmienić limit na transakcje korespondencyjne i telefoniczne w przypadku amazonu i Origina z 0 na jakiś większy, inaczej nie będzie działać), BZWBK, Millennium i Aliora działają. Reszta pewnie też powinna. Także śmiało próbuj
Płaciłem wczoraj debetową visą podłączoną do izzykonta i wszystko działało 

- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Też dostałem tylko od Audible.
Ale jak wejdziesz w zakładkę Prime na koncie to powinieneś mieć napisane do kiedy trwa trial i że po tym czasie subskrypcja wygasa i nie będą obciążać cię żadnym kosztami.
[edit]A jednak dzisiaj przyszły maile z Prime
Ostatnio zmieniony 15 lip 2016, o 14:22 przez Niriles, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
oficjalnie tych promocji (10 i 5$) nie mozna niby laczyc. ja niestety 5$ zdobylem dopiero po wykorzystaniu 10$ zreszta nie wiedzialem wtedy ze 5$ jest tylko przy zamowieniach > 10$.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Prawdopodobnie twoja matka ma limit na tranzakcje internetowe 0 zł i przez to sie pochrzaniło .Shodan pisze: Mam problem. Na mojej karcie wszystko poszło sprawnie, zakupiłem AC: Unity. Chciałem wziąć jeszcze Diablo III na kartę mamy. Założyłem nowe konto, zapisałem się do obu usług, z tym że przy Audible wyskoczyło mi, że ta promocja obowiązuje tylko dla nowych, a przecież konto mam nowe. Nie dostałem 10 dolców, w dodatku gdy chcę anulować obie subskrypcje, to przy Prime pokazuje, że zostanie aktywowana wkrótce, a przy Audible w ogóle nie ma opcji anulowania. Usunąłem kartę, czy wobec tego środki nie będą pobrane po miesiącu, czy trzeba to jakoś anulować? Proszę o pomoc, co mam zrobić.
Czy ktoś wie jak skorzystać z tej promocji?? Taka oferta pojawia się kiedy przeglądam amazon z ustawionym polskim adresem, ale przy próbie zakupy wyskakuje że nie mogę kupić tego z poza US.
Gdy chce kupić gre przy użyciu "mojego amerykańskiego adresu" cena zmienia się na 46$ i co prawda moge już ją kupić z wykorzystaniem 10$ bonusu z prime day, ale dalej się to nie opłaca? Jeżeli dla USA jest cena 46$ to dla kogo jest to 23.25$ ????

Gdy chce kupić gre przy użyciu "mojego amerykańskiego adresu" cena zmienia się na 46$ i co prawda moge już ją kupić z wykorzystaniem 10$ bonusu z prime day, ale dalej się to nie opłaca? Jeżeli dla USA jest cena 46$ to dla kogo jest to 23.25$ ????

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Musisz sobie ustawić amerykański adres.collel pisze: Czy ktoś wie jak skorzystać z tej promocji?? Taka oferta pojawia się kiedy przeglądam amazon z ustawionym polskim adresem, ale przy próbie zakupy wyskakuje że nie mogę kupić tego z poza US.
Napisałem że po ustawieniu amerykańskiego adresu da się kupić, ale cena zmienia się na 46 dolarów...Szeregowiec_Maryan pisze:Musisz sobie ustawić amerykański adres.collel pisze: Czy ktoś wie jak skorzystać z tej promocji?? Taka oferta pojawia się kiedy przeglądam amazon z ustawionym polskim adresem, ale przy próbie zakupy wyskakuje że nie mogę kupić tego z poza US.
@collel
Odpowiedź znajduje się na załączonym przez Ciebie obrazku.
UK: https://www.amazon.co.uk/Witcher-Wild-H ... 00XCRT0GS/
Odpowiedź znajduje się na załączonym przez Ciebie obrazku.
UK: https://www.amazon.co.uk/Witcher-Wild-H ... 00XCRT0GS/