Knights of Pen & Paper +1 Edition to już mogliby dawać za darmo, bo widzę to po raz setny w bundlu :/
oby Unmechanical okazało się dobre (a nie jak zwykle w przypadku gier logicznych - diabelnie trudne).
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ciekawe czy będzie dzisiaj albo jutro bundel. I czy jeśli będzie, to czy będzie we wtorek.
Mi się wydaje, że będą oba. Bo jak tylko jedno będzie, to wtedy będzie tylko jeden growy bundel przez tydzień. A HB raczej nie porzuci dodatkowej kasy
Mi się wydaje, że będą oba. Bo jak tylko jedno będzie, to wtedy będzie tylko jeden growy bundel przez tydzień. A HB raczej nie porzuci dodatkowej kasy

- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Ja w tym miesiącu zawiesiłem i rozumiem, że znaczy to tyle, że opuszczam jeden miesiąc, a potem już automatycznie pobierają ode mnie hajs. Potwierdza to termin płatności, który mam wpisany w ustawianiach jako ostatni piątek sierpnia.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Możesz zmienić swój plan "monthly". Też mam ostatni piątek sierpnia aktualnie i zawiesiłem lipcowy - teraz nie płacę, ale będę mógł kupić następny opłacając go do ostatniego piątku sierpnia, a raczej zrobi się to automatycznie jeśli nie zawieszę na miesiąc kolejny.
Będzie co jutro czy nie? Obstawiam, że tak.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
Ja poproszę jakiegoś nowego HIBa 
Ale za Square 4 też bym się nie obraził, chociaż pewnie jeszcze za wcześnie i chyba nie mają co bundlować
Capcom 2, Warner 2 też by były dobre, chociaż najbardziej chciałbym jakiś bundel z przygodówkami
.
No, ale może w końcu spełni się marzenie MSKOTOR i innych łowców i w końcu dostaniemy LEGO Bundle?

Ale za Square 4 też bym się nie obraził, chociaż pewnie jeszcze za wcześnie i chyba nie mają co bundlować

Capcom 2, Warner 2 też by były dobre, chociaż najbardziej chciałbym jakiś bundel z przygodówkami

No, ale może w końcu spełni się marzenie MSKOTOR i innych łowców i w końcu dostaniemy LEGO Bundle?