[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Discord: silas#0117
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
A zdajesz sobie sprawę że zanim turnieje rozegrasz pierwsze to będziesz musiał podbić rangę

- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Zdaje. Bonus XP i w moment jestsimohayha pisze:A zdajesz sobie sprawę że zanim turnieje rozegrasz pierwsze to będziesz musiał podbić rangę

- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Sama karta ze streamem wystarczy. Ludzie plotkują, że przez klienta większe szanse, albo jak przez stronę i w grze to wtedy jest podwójna szansa, ale czy tak jest to nie wiem, mało prawdopodobne

- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
@FotelSkrzypi
Ja już dzisiaj dostałem a była karta ze streamem w tle z wyciszonym dźwiękiem + niezalogowane konto do steama, więc chyba każdy ma równe szanse.
Ja już dzisiaj dostałem a była karta ze streamem w tle z wyciszonym dźwiękiem + niezalogowane konto do steama, więc chyba każdy ma równe szanse.
Sprzedawac teraz i za ta kase kupic naklejek jak dadza w ostatni dzien znizki ,na naklejkach wiecej zarobsz jak trafisz jakie kupic bo one szybciej rosna w cenie.