Oficjalna aplikacja Steam dla windows phone

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Jak widać mozna ;p właśnie została wydana oficjalna apka steam dla windows phone, działają potwierdzenia itp ;)
https://www.microsoft.com/pl-pl/store/a ... blggh4x7gm
Awatar użytkownika
Robin Hood

Co to za oficjalna aplikacja jak nie obsluguje wszystkich jezykow w tym Polskiego.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Kuba pisze: Co to za oficjalna aplikacja jak nie obsluguje wszystkich jezykow w tym Polskiego.
??? - ja zainstalowałem z linku powyżej i wszystko jest po polsku. Spróbuj wejść w ustawienia i tam wybrać język polski.
Awatar użytkownika
Robin Hood

grzeszabrze pisze:
Kuba pisze: Co to za oficjalna aplikacja jak nie obsluguje wszystkich jezykow w tym Polskiego.
??? - ja zainstalowałem z linku powyżej i wszystko jest po polsku. Spróbuj wejść w ustawienia i tam wybrać
język polski.
Nie instalowalem bo nie mam na czym, tylko w oposie zobaczylem :
Obsługiwane języki
English (United States)
English (United Kingdom)
Français (France)
Deutsch (Deutschland)
Awatar użytkownika
Robin Hood

Normalnie jest polski :) oficjalna apka wiec użytkownicy windowsa troche się ucieszą.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Ja się bardzo cieszę, tamta nieoficjalna apka była bardzo uboga, był tylko czat, potwierdzanie na rynku i kod do Guarda.
PS. Na WP w końcu wyszła aplikacja od G2A. Mnie to cieszy, bo przeglądanie ich strony na telefonie graniczy z cudem.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Czy dobrze rozumiem, że nie przejdę gładko z Unofficial Steam Authenticator na nową oficjalną apkę, tylko będę musiał dezaktywować i aktywować na nowo mobilny token.... I stracić możliwość wymiany na tydzień?
Awatar użytkownika
Robin Hood

No ja tak robiłem :D w unofficial dajesz unlink potem logujesz się na tą oficjalną się logujesz wpisujesz kod z emaila i ban na trade na 7 dni :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

qwerty1991 pisze: Normalnie jest polski :) oficjalna apka wiec użytkownicy windowsa troche się ucieszą.
To niech się śpieszą bo:

W porównaniu z pierwszym kwartałem w roku ubiegłym sprzedaż telefonów Lumia spadła o 73% z 8.6 miliona sprzedanych smartfonów Lumia do 2.3 miliona w pierwszym kwartale 2016 roku.
wp.pl

Wiemy już zatem, że mocno zmalały dostawy urządzeń serii Lumia. Spada jednak też popularność Windowsa Phone i Windowsa 10 Mobile. Według wyliczeń firmy Kantar Worldpanel w pięciu największych gospodarczo krajach Unii Europejskiej, a więc w Wielkiej Brytanii, Niemczech, Francji, Hiszpanii i Włoszech, sprzedaż urządzeń z mobilnymi systemami Microsoftu w trzy miesiące spadła o ponad połowę, a ich uśredniony udział w rynku aktywnych urządzeń spadł do 4,9%.
pclab.pl

Obrazek

Wychodzi na to, że jak się nic nie zmieni to nie będzie tego systemu w ogóle, bez kasy od Microsoftu pewnie już dawno skończyłby jak Bada czy inne.
Awatar użytkownika
Łowca

Pobrałem dzisiaj na swoją Lumię i działa :) Język polski też mam. Fajnie że w końcu steam zdecydował się na wydanie appki na WP :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

To jak Lumii nie będzie to ja nie wiem na co się przesiądę, tego szrotowego Androida w życiu więcej nie tknę, a iPhony są takie delikatne, że ten telefon pół roku nie wytrzyma cały, gdzie moja Lumia 530 jest ze mną już ponad rok i ma się dobrze.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Ja mam lumie 520 i mimo że tania to śmiga lepiej niż te tanie androidy ;D jeszcze dziś pisali że może snap będzie bo coś tam już robią ale kiedyy to nie wiadomo :D Lumie teraz strasznie tanieją bo spadek popularności systemu ale pocieszne jest to że steam wyszedł i coś sie starają.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 221 razy
Podziękowania: 122 razy
Kontakt:

O nareszcie pomyśleli o użytkownikach z windowsem w telefonie. Czekałem na tę aplikację od dawna i do tej pory używałem programu który emulował na kompie androida bo dziś na steamie bez mobilnych tokenów nie da się funkcjonować. Samo sprzedawanie na rynku bez tokenów jest prawie niemożliwe bo kto będzie czekał 7 dni na sprzedanie kart wartych 0,05 euro od sztuki no prośba... Co prawda niedługo przesiadam się na telefon z androidem ale do tego czasu przetestuję tę aplikację. Pobiorę ja tylko jak wrócę do domu z roboty :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dobra wiadomość ale za późno (przynajmniej dla mnie). Od dłuższego czasu używam SDA i nie zamierzam się przesiadać na telefon aby ręcznie potwierdzać każdą transakcję.
ODPOWIEDZ