No super historia, a teraz sprawdź sobie kartę użytkownika i komentarze.
Karta na Allegro:
http://allegro.pl/show_user.php?search= ... scope=user
15 komentarzy z czerwca
pozostałe wcześniejsze jakiekolwiek to marzec i kwiecień i to z zakupów (komentarze od sprzedających)
Komentarze:
Zmieniłem konto bankowe z PKO BP na millenium i mbank i tam mam do 600 zł zwrotu za płatności, i sobie to przemielam, bo nie mam na co wydać takich kwot kartą i tak, a jak widzisz właśnie sprzedaję w podobnych cenach na paru aukcjach.
Nawet w temacie Muve - Kontakt z przedstawicielem pytałem czy mogę opłacić kolekcjonerkę DIshonored 2 w lipcu, ze względu na zwrot kwoty kartą, który w czerwcu mam przerobiony. To było popołudniu, przed jakimkolwiek zdjęciem tutaj.
a tu masz z płatności payu, teraz czerwiec dopiero, wcześniejsza to jedna transakcja z kwietnia (sprzedaż karty graficznej) i wcześniejszych już nawet payu nie uwzględnia, bo zbyt stare są.
---
Widzę, że logika podobna do tej, którą stosuje Wyborcza:
Wrzucić tytuł krzykliwy, ale w środku nie podać żadnych faktów i profilu nawet, z którego wynika, że aktywność od marca do kwietnia kiedy to jak mówisz 'zachwalałem kinguina', co jest śmieszne, była ZEROWA. ZEROWA, rozumiesz?
---
Nawet Recu, który te zdjęcie wrzucił przyznał, że głupio wyszło, nie wrzucam prywatnej rozmowy, bo nie wiem czy sobie tego życzy, ale fragment odnośnie właśnie tej afery..