O Arminku zapomniałeś?

Nie miałem jeszcze okazji być w jakiejś Biedronce, mam nadzieję że do jutra chociaż jakiś Kijek się uchowa. Choć na moja liście z tej wyprzedaży jest jeszcze z 5 tytułów to jednak na South Parku zależy mi chyba najbardziej.
O Arminku zapomniałeś?
Fakt, pewnie już kupił antologie kucyków
No z Kijkiem może być kłopot, bo sporo Łowców pisało, już wczoraj, że nie zastali, ale to w sumie zależy skąd jesteś, i na jaką Biedre trafisz. Szanse są 50/50
Dopiero dzisiaj miałem okazję pójść na zakupy. W środę byłem w jednej Biedronce i żadnych gier nie zastałem, w piątek w innej były ale nie miałem czasu, dopiero dzisiaj się zmobilizowałem. Jako, że dziś 6 dzień promocji nie liczyłem na zbyt wiele, był premierowy Król Artur 2, był Serious Sam 3, były ŚWIETNIE wydane Far Cry 2, Gunslinger, Driver i Asasyn. Naprawdę stylistyka tych pudełek była świetna, ale nie mogłem sobie pozwolić na kupowanie gier które już mam (Asasyna nie miałem, więc tylko on wchodził w grę). Był Torlight 2, który wziął brat, choć za taką cenę to nie jest zbyt dobry deal, w dodatku w pudełku zamiast klucza Steam jest do jakiegoś serwisu, w którym musisz się zarejestrować i dopiero wtedy odebrać klucz. Było Anomaly i King's Bounty, które w Carrefourze są u mnię po dychę, więc ich nie brałem, było Words of Magic, Metro Last light, coś jeszcze no i Saints Row 4, które zamierzałem kupić. To tyle z interesujących mnie gier. Poszedłem oglądać książki, akurat tej która mnie interesowała nie mogłem kupić, bo "nie znaleziono towaru". I wtedy...
Niby premiera pudełkowego wydania miała być 23.06.2016, ale możliwe, że jakieś opóźnienie było. 79.99 zł to cena sugerowana, więc żadna okazjaszopenik pisze: W mediamarkt okęcie w warszawie namierzyłem ori blind forest definitive edition za 79,99. Nigdzie ani na ceneo ani na stronie media nie namierzyłem tej gry. Zostały 4 sztuki jakby chciał ktoś kupić
Edit: na 3kropki.pl jest za 66 zlotych. Myślę że dopiero w naszych sklepach zacznie się ta gra pojawiać.
Dzięki za info. W środku jest coś jeszcze poza keyem, i płytką z grą? Coś tam niby jest, że soundtrack, ale nie wiem czy na płytce czy cyfrowy tylko? Widzę, że na CDP jest cały czas za 69,99zł, więc chyba dopiero zaczyna wchodzić do innych sklepów.
Wiem, o tym. Prosiłem o potwierdzenie, bo różnie to bywa, i dane na stronie mogły być błędne.
Wiesz, różnie bywa, lepiej się upewnić, niż potem ma być niemiła niespodzianka pod postacią aktywacji w WinStore