Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
mam tsa postawionego typowo pod gta 5 jezeli macie ochote zrobic wam tam jakies kanaly to nie problem chyba ze chcecie dolaczyc do naszej ekipy to wtedy nawet nie trzeba robic jesli jednak macie swoja grupke to moge stworzyc pare kanalow i po problemie w razie potrzeby piszcie pw
To w to sie jeszcze da grac? Ja probowałem ostatnio to gdzie nie dloczoe do misji to wyrzucają lub sie rozłącza i te ładowania tego oneline po 5 minut to istna katorga...
Da się grać szczególnie teraz po wyprzedaży Więcej osób początkujących jest. A dlatego też szukam ekipy żeby nie trzeba było tyle czekać tylko swoją paczką pograć ;D
A ja właśnie mam ją od początku, a nie grałem za dużo w Online, bo nie miałem ekipy, a samemu czekanie po kilka min by gdzieś dołączyć to mi się nie chciało i odpuściłem