Mysz do grania

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Cześć!

Jako że mój stary i wysłużony A4Tech X740 ledwie dycha przy intensywniejszych sesjach w Diablo, postanowiłem zainwestować w coś nieco lepszego. Poszukuję myszy, najlepiej przewodowej, w przedziale 100-200 zł, nie chcę dawać więcej. Nie mam jakichś szczególnych wymagań - standardowe dwa klawisze plus rolka, do tego zmiana DPI. Przeglądałem stronę x-komu (mam blisko do salonu więc mógłbym łatwo odebrać) i zastanawiam się nad którąś z tych:
- SteelSeries Rival 100
- SteelSeries Rival 6500dpi
- Razer Abyssus 2014 Gaming
- Razer Deathadder 2013 Essential

Co polecacie? Może lepiej olać i wziąć coś w innym sklepie?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Polecam Rivala. Sam go używam od ponad roku i jeszcze nie zawodzi.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 455 razy
Kontakt:

posiadam z 10 letniego Razera Lachesis[stara edycja] , mycha swoje juz przezyla a to przeprowadzki a to maniaczenia po 20h przed kompem dziala pieknie jedyne na co moge sie przyczepic ze po tym czasie rolka nie ma juz tego swojego wdzieku ' ;=] ale deathaddera tez w lapkach mialem[duzo krócej ofc] i tez moge go polecic , najlepsza opcja bylo by podejscie do salonu i 'zmacanie wszystkiego co ci sie podoba ' :-)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Mionix avior 7000
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Dzięki za wszystkie sugestie, poszedłem do salonu i akurat mieli wszystkie cztery. Rival 6500 okazał się ciut za duży a 100 nie miał antypoślizgowego wierzchu więc wziąłem Deathaddera, bardzo fajnie leży w dłoni :)
ODPOWIEDZ